..ρaяℓa&ℓooк...

Pla

L'enllaç marcat [+] permet publicar després d'amagar les subseccions que conté la secció corresponent.

Biografia Comentar aquesta biografia

Imatge representativa Gemma España Masip

El meu currículum relacionat amb l'assignatura de noves tecnologies es bastant ampli ja que des de petita he tingut contacte amb els ordinadors. Sempre m'ha agradat la informàtica però mai m'ha agradat introduir-m'hi més del compte. Tinc bastanta relació amb els blogs i amb varis programes socials online, igualment que varis comptes de correu electrónic. Se utilitzar molt bé el microsoft office, el photoshop i el gimp en sóc una principiant, m'agrada descobrir noves aplicacions als ordinadors, però també m'agrada la fotografia i el vídeo. Sóc molt, molt, molt, principiant en el text html però se dissenyar una pàgina web amb el dreamweaver o amb l'editor propi a cada web. M'atreuen el mòbils i els mp3. No sóc una obsessionada amb la informàtica sinó que m'agrada descobrir-la per mi mateixa.

Finalment, espero que em puge treure la carrera sense complicacions, ser una molt bona mestra i que els meus futurs alumnes puguin treure el millor de si mateixos.

4 intervenciós

Videoclip
Comentar aquesta secció

En aquest apartat trobareu el guió tècnic, el guió literari i el videoclip que em fet les alumnes de primer curs de magisteri de llengua estrangera.

Guió técnic Comentar aquest document

guiobo.doc
guiobo.doc (59.9 ko)

Guió literari Comentar aquest document

gui_ literari.doc
gui_ literari.doc (50.7 ko)

Pàgina Web 2.0
Comentar aquesta secció

Totes les coses que necessites saber sobre la construcció de la nostra pàgina web.

Fitxa proposta del bloc Comentar aquest document