Mike Bee

Biografía

Nom: Miquel

Cognoms: Abella Garcia

Especialitat: Educació Musical

Dia 1

El primer dia vam crear el portafoli i ens van ensenyar com modificar-lo, tant el perfil, com ficar-hi comentaris o incloure seccions. Jo, personalment vaig modificar el nom del meu portafoli i el fons de pantalla.

Diari WebQuest 23/3/09

Avui per fi hem començat a desenvolupar el tema de la nostra WebQuest amb l'Adrià. El títol és ''Rock&Roll'', tenim algunes propostes d'activitats i esperem que les puguem desenvolupar sota la supervisió de l'Enric.

WebQuest 3

Ahir divendres vaig tenir problemes amb l'internet i no vaig poder gestionar el meu portafoli. Amb l'Adrià hem tingut força problemes per fer el WebQuest. Hem canviat el títol varies cops i la temàtica

WebQuest 4

Vam fer una pluja d'idees d eles activitats que podriam incloure dins la WebQuest i ens vam adonar que, potser, pels continguts que voliem treballar, el millor grup del qual ens podiem basar era Queen.

WebQuest 5

També patiem perque la majoria de les activitats que vam pensar eren de caire massa lúdic, després vam mirar de convinar algunes activitats de caire lúdic amb altres activitats més encarades a l'aprenentatge de l'alumne.

WebQuest 6

Quan per fi teniem plantejades totes les activitats ens vam dedicar més al disseny d'aquesta (anclatges, links, imatges, etc.) per fer que el WebQuest fos com l'Enric ens va demanar i per tal que fos el més agradable possible per poder-la usar com a eina pedagògica.

WebQuest acabada

Aquest és el link per poder accedir a la WebQuest que vam crear:

http://phpwebquest.org/newphp/webquest/soporte_tabbed_w.php?id_actividad=4490&id_pagina=1

Web 2.0 -Eines

Després de fer una recerca exhaustiva d'eines a la pàgina proposada per l'Enric, hem decidit utilitzar tres eines diferents, com son Google Maps, Pixler i Flikr. Les tres eines són fàcils d'usar i creiem que poden ser bones pel desenvolupament acadèmic de l'alumne.

Flikr

Aquesta eina és una de les tres que hem escollit. Es una red en la qual els alumnes poden compartir informació. Creiem que pot ser molt atractiva!

El Blog

Com a eina explicatoria de l'activitat, hem decidit donar les explicacions a travès d'un blog a la red. És una manera de que coneguin què és un blog i com funciona.

Blogspot

Hem escollit el Blogspot entre totes les possibilitats de construir un blog, és d'accés i ús fàcil. Aquí és un tenim penjada l'explicació del treball, així com els passos a seguir per realitzar-lo.

Google Maps

El Google maps és una eina molt interessant. És un mapa amb imatges reals, per aquest motiu, creiem que és una eina motivadora, ja que és divertit veure la teva casa des de l'aire a travès de la xarxa!

Feina feta

Ja hem acabat el treball sobre la Web 2.0, ara només ens queda el videoclip! La veritat es què la web 2.0 és una metodologia força interessant per desenvolupar les competències en tecnologia necessaries per als alumnes.