Dúnia Arrià

Pla

L'enllaç marcat [+] permet publicar després d'amagar les subseccions que conté la secció corresponent.

Biografia

DÚNIA ARRIÀ ABELLANA

MAGISTERI MUSICAL

Web 2.0

Web 2.0

Jo i la meva companya, la Gador, hem fet una wiki la adreça és la següent: http://novestecnologies.wikispaces.com i el usuari és: gadun i la contrasenya és: gadordunia

La wiki, consisteix en fer activitats a la red de manera que tota la classe pot participar i compartir informació mitjançant aquesta pàgina. Per fer les activitats, hem buscat cançons, videos, i fotos, ja que d'aquesta manera desenvoluparem més competencies.

Diari

setmana 23/2/09

Durant aquesta setmana el que he fet es accedir per primera vegada a un portafoli i després de l'explicació del professor ara ja se com funciona. Juntament amb la meva companya ens hem creat un compte a gmail per poder registra'ns a la pàgina de webquest. I tambè hem començat a proposar temes per la webquest.

 

setmana 9/3/09

Durant aquesta setmana ya ens em posat d'acord amb el tema de la webquest i ya em començat a pensar, com la podem fer. I tambe he començat a saber com funciona la webquest.

setmana 16/3/09

Durant aquesta setmana hem canviat una mica el tema de la webquest i definitivament el tema és Grease. I tambe, ja hem fet totes les activitats, i les hem enfocat per a desenvolupar competencies, ja que nosaltres haurem de treballa d'aquesta manera.

setmana 23/3/09

A principis de la setmana, vam fer tota la introducció. Entre la Gàdor i yo hem buscat les imatges i el video i les hem posar a la webquest. Tambè hem començat a fer el que seria el procès. I em intentat de começar la avaluació. També hem ficat links a pàgines de informaciò relacionades amb el tema.

setmana 23/3/09

A finals d'aquesta setmana ja tenim casi casi la webquest acabada, i sol ens falten quatre retocs que els farem la setmana que ve. Durant aquesta setmana hem posat un voki, per tal de animar una mica als usuaris. També he buscat altres webquest per comparar una mica i per saber més o menys com poder fer algun apartat en concret.

setmana 30/3/09

Durant aquesta setmana, ja hem acabat la webquest, i tambe hem revisat que hi hagues tot el que s'ens demana. I ens faltaba posar barres horitzontals, ancles i un arxiu.

La webquest es la segent:

http://www.phpwebquest.org/catala/webquest/soporte_tabbed_w.php?id_actividad=3463&id_pagina=1