Portafoli de Laura Arroyo Molins

El contenido de este portafolio está protegido

Biografía Comentar esta biografía

Imagen representante Arroyo Molins Laura

                               BENVINGUTS AL MEU PORTAFOLI!!!

Sóc la Laura Arroyo Molins, Diplomada en Turisme i actualment alumna de tercer de Magisteri d’Educació Especial de la Facultat de Ciències de l’Educació de Lleida.

Sovint, quan parlo de la meva formació anterior la gent es sorprèn del canvi de rumb que he pres, però jo sempre responc el mateix: “tinc moltes passions que m’agradaria poder satisfer”. Doncs bé, aprendre idiomes per conèixer món i noves cultures era una (i ho segueix sent), però els nens i concretament, l’àmbit de l’educació especial, era una altra assignatura pendent a la meva vida. Durant molts estius, he estat en contacte amb nens fent voluntariat i sempre he cregut que tothom pot créixer si se sap donar l’ajuda i el temps necessari, per aquest motiu i a mode de repte personal, sóc on sóc.  

L’any passat vaig estar fent pràctiques un dia a la setmana a l'escola Príncep de Viana, un centre d’una línia educativa amb un alt percentatge d’alumnat nouvingut que ha hagut de replantejar-se grans canvis organitzatius i metodològics per tal d’adaptar-se i donar resposta a les noves necessitats emergents.

Aquest any, tenia ganes d’explorar nous contextos d’aprenentatge que poguessin enriquir i diversificar la meva formació, motiu pel qual, vaig decidir realitzar aquestes pràctiques a Maristes Montserrat, un centre educatiu concertat de tres línies educatives en el qual el concepte d’atenció a la diversitat s’aborda de manera completament diferent donades les característiques del seu alumnat. 

Pel que fa al meu paper en aquesta escola, puc dir que és molt ric i ampli, ja que recentment se m’ha ofert l'oportunitat de poder col·laborar amb dues etapes educatives: Infantil i Primària, fet que em permet veure diferents moments maduratius dels infants, així com, diverses maneres de treballar i entendre l’educació en cada etapa.

En aquest portafoli us aniré informant de la meva estada, dels meus dubtes i conflictes, dels meus errors, de les meves experiències, dels meus temors, etc. Així que si us animeu a col·laborar i a ajudar-me, benvinguts siguin els vostres comentaris. Gràcies!!  


 

Para contactarme:

1 intervención