*_Ona_*

Biografía

Imagen representante Daban Hurtos Ona

Ona Daban Hurtós

1r Ed. Especial

 

1a Setmana (Noves Tecnologies) WebQuest

Avui, 23/02/09, hem iniciat les pràctiques d'informàtica. Per començar, hem activat el portafolis personal seguint les explicacions indicades, on haurem d'introduir un comentari o explicació de cada sessió cada setmana.

Avui també ens em introduit al món de les webquest amb unes nocions bàsiques que hem de seguir per crear la nostra propia.

2a Setmana (Noves Tecnologies) WebQuest

Durant la segona setmana hem estat pensant amb la meva companya de quin tema podriem fer la webquest, i hem estat fent proves amb el format. els colors, etc.

No sabem ben bé quin tema triar encara...

3a Setmana (Noves Tecnologies) WebQuest

Ens hem reunit amb la meva compaña per acabar de decidir el tema del qual volem que tracti la webquest. Ja el tenim decidit, el tema és la diversitat dins l'aula i l'escola, però ens ha sorgit un altre dubte: ha d'anar dirigit per força als alumnes? O el podem fer de cara a donar recursos per als mestres??

 

4a Setmana (Noves Tecnologies) WebQuest

Encara no tenim clar si la webquest anirà dirigida als mestres o als alumnes, per tant, hem buscat activitats i recursos tant per una opció com per l'altre.

5a Setmana (Noves Tecnologies) WebQuest

Finalment avui hem canviat de tema i hem reorientat la webquest. Hem decidit orientar-la als mestres d'educació especial per tal de fer-los reflexionar sobre la seva tasca i sobre la inclusió a l'escola. Alhora els volem donar materials i recursos que poden utilitzar i finalment els farem reflexionar per tal que es planteguin i recordin el perquè d'haver escollit l'especialitat d'ed. especial i no una altre.

6a Setmana (Noves Tecnologies) WebQuest

Avui, dia 31 de Març, ja hem acabat finalment la webquest. Ens ha costat lu seu pero finalment ja està. El problema que tenim és que no et vam entregar la remodelació de la proposta que teniem de la webquest.

 

1a Setmana (del 30 de març al 5 d'abril)(Noves Tecnologies) Web 2.0

Aquesta setmana ja hem començat la Web 2.0. La crearem en format MySpace, ja que és el format 2.0 que he utilitzat més i m'és més fàcil que els altres.

No sabem el tema pero de moment la començaré a crear per adalantar feina.

2a Setmana (del 6 al 12 d'abril)(Noves Tecnologies) Web 2.0

Estem de Setmana Santa però continuo fent modificacions al myspace d'aquesta segona pràctica

3a Setmana (del 20 al 26 d'abril)(Noves Tecnologies) Web 2.0

Aquesta setmana hem començat a navegar per les eines que podem utilitzar per la web 2.0.

He hagut de crear un nou myspace perque vaig oblidar la contrasenya, soc un cas...

De moment ja hem posat un rellotge de decoració per el nou myspace i poca cosa més, ja que encara no tenim clar el tema...

 

4a Setmana (del 27 de abril al 3 de maig) (Noves Tecnologies) Web 2.0

Aquesta setmana hem estat explorant més eines web 2.0. Hem pensat de fer un comic, ja que hem intentat fer un joc pero no hem trobat ben bé el que voliem.

5a Setmana (del 4 al 10 de maig)(Noves Tecnologies) Web 2.0

Per fi ja hem escollit la temàtica de la web: el racisme i la intolerància.

Crearem un MySpace amb diferents materials relacionats amb el racisme i obrirem un blog dins el propi myspace per tal que els nens puguin expressar el que han reflexionat amb el material.

He estat buscant alguna eina per crear un video-montatge amb fotos, però tot el que trobo em demanen registrar-me. M'hi he registrat però no m'envien la confirmaciò...

Un com m'han enviat la confirmaciò del photoshow he fet el muntatge, però ha resultat ser una demo i m'ha quedat molt limitat, no he pogut posat la musica que volia, no podia canviar la forma de passar les diapositives... Així que l'he tornat a fer amb el windows movie maker i l'he penjat al youtube per tal de poder-lo posar al myspace.

També he posat un altre vídeo que he trobat al youtube, i un link amb el qual els nens podran accedir a una webquest que he trobat sobre el tema. He creat un comic a partir d'un altre comic que ja estava fet, però com que m'ha semblat interessant, per no penjar-lo tal qual l'he desmuntat i he fet el muntatge de nou amb el piki kids store.

Per cert... no aconsegueixo posar les cometes per anomenar-te els programes que utilitzo... se'm posa tot en negreta....

http://www.myspace.com/el_racisme_per_a_nens

ja està gairebé acabada. Avera que et sembla.

 

Fitxa de Proposta WEB 2.0

6a Setmana (del 1 al 5 i del 8 al 9 de maig) (Noves Tecnologies) Web 2.0

Aquests últims dies ja he acabat finalment la web 2.0

No sé ven bé si és aixó el que s'havia de fer. En el blog he escrit varies activitats (4) que els nens haurien de fer mitjançant el material proporcionat en cada un.

el link és http://www.myspace.com/el_racisme_per_a_nens

per accedir-hi:

www.myspace.com

Usuari: onadaban@gmail.com

Contrasenya: trasto13