Biografia

Imatge representativa Del Pino Escales Cinta

Nom: Cinta del Pino Escales

Data de naixement: 11/08/88

Població: Tortosa (tarragona)

Estudis: Educació Musical

Algunes linies sobre mi: _____________________________________________

____________________________________________________________________

_____________________________________________________________________

_____________________________________________________________________

 

Per contactar amb mi:

Web 2.0 : "Les meves mascotes preferides" 25/05/09

Al final, hem fet alguns canvis però ens ha quedat molt bonic el blog.

Primer que tot, dir que hem fet el blog amb blogger.com. A partir d'aqui hem anat desenvolupant el tema que ens interessava treballar amb els alumnes, i hem posat colorido al assumpte.

De eines que vam anomenar, al final hem utilitzat sol la de pictogame (puzzle), i nem canviat algunes per unes altres més creatives, com la Doink. com on els nens dibuixen les seves mascotes,  la youpop.com on els fem una enquesta de quin animal prefereixen més a casa, hem posat una tortuga animada per a que els nens la puguin alimentar i jugar amb ella bunnyheropets. com, i un rellotge per saber l'hora que han de treure el gos, donar de menjar al gat,.... l'hem tret de la pagina worldtimesserver.com.

A continuació, posem la direcció del nostre blog:

 

http://lesmevesmascotespreferides.blogspot.com/

Web 2.0 (Proposta) 27/04/2009

La nostra proposta de activitat escolar web 2.0 es fer un fotoblog de:

" Els animals domèsstics". Hem pensat de fer servir com a eina d'edicció on-line un blog on els nens pugin apendre sobre els animals que tinguin a casa i divertir-se ambs els jocs i activitats que hem creat amb l'eina web 2.0.

La parella que formem aquesta activitat som: Lidia Faura i Cinta del Pino

Continuant amb la webquest

Setmana 16/03/09:

Aquesta setmana la Lidia i jo hem continuat treballant amb la nostra webquest. He de dir que tenim dificultats per entrar a la nostra webquest, i que per tant encara no hem pogut treballar amb l'ordenador. No obstant, hem estat recopilant tota la informació necessària.

De moment, tenim les lletres de les cançons i la Lidia s'ha pogut baixar uns quats videos de karaoke per a que els nens cantin seguin la lletra.

Dia a dia....

Primera Setmana 23/02/09:  

En la primera setmana, l'Enric ens va ensenyar com funcionava el portafolis, primer que tot vam actvivar-lo. Després ens va ensanyar la manera d'utilitzar-lo, en aquest cas, en la nostra primera classe vam canviar la contrasenya i ens va ensanyar a gestionar el nostre propi portafolis.

Una vegada explicat el funcionament, l'Enric va informar-nos de que havirem de fer una webquest amb parelles, en el meu cas, la meva parella és la Lidia Faura, i vam decidir que la nostra webquest tractaria de les bandes sonores de disney.

Segona setmana 09/03/09:

Com vai explicar a la primera setmana la nostra webquest tractrarà de les bandes sonores de disney, Hem cregut que seria molt interessat que els nens aprenguessin música atravès de de les seves cançons preferides, axi, és una manera de motivar-los i de que formin part del món de la música.