____ @ i d i l ____

Biografia Comentar aquesta biografia

Imatge representativa Faura García Lidia

NOM I COGNOMS: Lidia Faura Garcia

DATA NAIXEMENT: 29 febrer 1984

LOCALITAT: Torregrossa (Lleida)

ESTUDIS: 1er Magisteri Educació Musical (08-09)

HOBBY'S: Viatgar, pintar cuadres, musica, ball, cant.

RED SOCIALS: Facebook, messenger, fotolog, myspace.

PELICULES: Crepusculo, El diario de Noa, Saga Harry Potter, la habitación de Fermat, El efecto Mariposa,

Push, El guardian, Pearl Harbor, el triunfo de un sueño......... i  moltes moltes moltes

LLIBRES RECOMANATS:  Saga Crepusculo, Saga Harry Potter, El Secreto, Mas allà del secreto, ......

CANÇONS: Bandes sonores com la de BSO El fantasma de la opera, BSO August Rush, BSO Twilight, .....


Per contactar amb mi:

ACCÉS A LA WEB 2.0 !!!!!!
Comentar aquesta secció

 

 

BLOG " LES MEVES MASCOTES PREFERIDES" (25/5/09):
Comentar aquesta secció

Al final, hem fet alguns canvis però ens ha quedat molt bonic el blog.

Primer que tot, dir que hem fet el blog amb blogger.com. A partir d'aqui hem anat desenvolupant el tema que ens interessava treballar amb els alumnes, i hem posat colorido al assumpte.

De eines que vam anomenar, al final hem utilitzat sol la de pictogame (puzzle), i nem canviat algunes per unes altres més creatives, com la Doink. com on els nens dibuixen les seves mascotes,  la youpop.com on els fem una enquesta de quin animal prefereixen més a casa, hem posat una tortuga animada per a que els nens la puguin alimentar i jugar amb ella bunnyheropets. com, i un rellotge per saber l'hora que han de treure el gos, donar de menjar al gat,.... l'hem tret de la pagina worldtimesserver.com.

A continuació, posem la direcció del nostre blog:

http://lesmevesmascotespreferides.blogspot.com/

PROPOSTA WEB 2.0 (27/04/09):
Comentar aquesta secció

La nostra proposta de activitat escolar web 2.0 es fer un blog de:

" Els animals donmestics". Hem pensat de fer servir com a eina d'edicció on-line un blog on els nens pugin apendre sobre els animals que tenen a casa i divertir-se amb les activitats que hem creat amb l'eina web 2.0

La parella que formem aquesta activitat som: Lidia Faura i Cinta del Pino

ULTIM DIA DE WEBQUEST (1/04/09) :
Comentar aquesta secció

- SEGON DIA DE WEBQUEST I ULTIM :

Avui hem acabat la webquest sobre "LA MÚSICA AMB DISNEY", i acabaré de explicar com o hem fet.

Desprès de escolllir la plantilla i els colors i lo demés hem continuat amb la introducció posant una imatge i escribint lo que ja teniam redactat. Amb anat a la paginà de VOKI.COM  i hem creat un personatge per donar la benvinguda. Per sort, ens a set bastant facil insertar-lo ja que teniam apunts de classe de com es feia.

Un cop fet la intro vam passar a la paginà de TASQUES, aqui hem animat a l'alumne a seguir les nostres instruccions per a que es sapigui moure per ell mateix dins del espai. Li donem diferents opcions per a que esculli i pugui passar-s'ho bé una estona.

En l'apartat de PROCÉS hem ajudat al nen/a a entendre una mica el que és el món de les bandes sonores i tots els professionals que hi treballen. Tot seguit els i proposem un apartat on pugui veure videos per entendre millor lo que esta aprenent, en ells es veu clarament els continguts anomenats. Sota aixó, i trobará les activitats que a de seguir per ordre.

Hi han 4 activitats:

-ACTIVITAT 1: es una fitxa que el nen s'ha de descarregar i que avalua tots els continguts que a aprés.

-ACTIVITAT 2: Aquí els nens podran escollir entre tres carpetes de dibuixos per a pintar, on hi surten molts personatges de Disney.

-ACTIVITAT 3: Aquesta activitat està dedicada per aquells nens/es que toquen algun instrument i vulguin la partitura de una de les pelicules. Es un archiu descarregable pdf.

-ACTIVITAT 4: Per fer mes divertit el aprenentatge donem un apartat de videos de karaoke per a que l'alumne canti les cançons que a ell li agradi i desenvolupi el cant i la lectura.


En l'apartat de avaluació anomenen els objectius que el nen desenvoluparà amb aquestes activitats i durant el transcurs de l'aprenentatge.

Finalment, ens acomiadem dels nen/es a l'apartat de conclusió, on l'animem que continui viatjant per internet buscant més recursos i descobrint noves finestres cap al món Disney.

Creiem que la WEBQUEST té una aparença bastant atractiva i amb molts colors en imatges i anima al nen a divertir-se en tot moment.

LA DIRECCIÓ DE LA WEBQUEST LA HEM POSAT AL MAIL, ON DIEM QUE VAM AGAFAR LA DIRECCIÓ DE UNES COMPANYES I HEM TREBALLAT EN ELL. LA CONTRASENYA ES: novestecno  I L'USUARI: martanoelianuri

 

 

CUARTA SETMANA (31/03/09) :
Comentar aquesta secció

DEGUT ALS PROBLEMES QUE HEM TINGUT AMB LA WEBQUEST, sol hem tingut aquesta setmana per fer-la, han sigut dos dies intensos de feina però al final estem molt contentes amb els resultats obtinguts.

A continuació, explicaré pas a pas lo que hem anat fent amb la nostra webquest:

-Ens vam reunir les dos perque hi havien coses que no ens agradaven per a posar a la webquest. Vam decidir com fariam la introducció i lo que possariem en cada apartat (intro, tareas,proceso,evaluación i conclusiones). Un cop repartit els apartats vam començar a escollir les possibles imatges que voliamb que hi sortigues i que tingues relació amb cada apartat.

Vam començar a fer la webquest triant com seria la plantilla per al nostre tema, un cop triada vam canviar quatre detalls ja que ens agradava molt com era i vam continuar endavant. (colors dels titols, colors de fons, dels enllaços, etc....)

TERCERA SETMANA (23/03/09):
Comentar aquesta secció

Es la ultima setmana que fem classe de informatica per parelles, mes ben dit la WEBQUEST, i nosaltres continuem tenint problemes per accedir. Però tot i aixi fem feina i estem fent les activitats desde fora.

SEGONA SETMANA ( 9/03/09):
Comentar aquesta secció

Per aquest dia hem de portar feta una idea de la webquest. Abans de comentar-ho vull dir que hem tingut problemes amb el login i no ens a deixat entrar durant tota la setmana aixi que hem tingut de escriure la idea a l'ultim moment, ja que o tenim escrit i o especificarem seguidament:

"LA MÚSICA AMB DISNEY" :

  • Hem triat aquest tema perque a part de ser de la nostra especialitat Musical, creiem que es una manera de ensenyar música als nens amb cançons que coneixen de tota la vida i que els motiva.
  • La nostra idea es posar dins la WebQuest algun enllaç on hi surtin videos de Karaoke on els nens puguin aprendre cantant, també posariam audicions i fitxes amb la lletra de les cançons amb absencia de paraules per a que ells ho completin.
  • Donarem molta importància i partirem de la definició de BANDA SONORA i de la biografia del senyor DISNEY per aprofundir en el tema.
  • Altres activitats que tenim en ment es fitxes o fer algun dossier pdf descarregable on el nens es puguin imprimir i que contingui tot de trencaclosques, sopa de lletres o relacionar paraules amb pletxes, tot sobre les pelicules i les seves cançons.
  • Posarem alguna imatge fixa o que es mogui, per donar acoloriment i alegria a la webquest amb l'objectiu també de curiositat per als nens i que sigui una eina atractiva per a treballar.
  • SI HAGÉS ALGUNA IDEA MÉS LA AFEGIREM PROPERAMENT.

PRIMERA SETMANA ( 23/02/09):
Comentar aquesta secció

En la primera setmana de pràctiques del portafoli m'he estat esbarallant un ratet amb ell. M'han sortit alguns problemes alhora de camviar el codi d'accès pero esta solucionat.

Aquest primer dia, el Enric ens a explicat el que era el Portafoli i com es feia, ens a donat unes pautes perque nosaltres a casa anem mirant i començar-lo a fer servir. El portafoli no es res mes que la eina on anirem escribint (tipo diary) tot el que pensem i fem la nostra WEBQUEST. 

Jo mai havia sentit parlar de lo que era un portafoli i una webquest, pero crec que ens serà molt util pel dia de demà per treballar amb els nens a l'aula. Aquesta setmana he estat pensant com modificar el portafoli i que hi posaria.  Al final e posat una mini biografia meva amb foto inclosa. Tambe m'ha agradat molt la opció de posar una fotografia al costat del titol de cada secció, el fa mes viu al portafoli. El nom que e escollit per al portafoli es el meu nom artistic, lidia al revés. Es que tinc un petit "curro" /hobby que faig des de casa i que hem treu alguns calerons, que són els cuadres per encarrec.

Bueno, pos tornan en lo que deia, el portafoli sera una eina que anirem fent cada semana i sera individual. Cada cop que pensem alguna cosa per la webquest ho possarem aqui per a que el Enric mos faci un seguiment als grups.

Jo comparteixo aquestes pràctiques amb la Cinta del Pino, les dos farem una webquest educativa per als nens i que estigui relacionada amb la MÚSICA.