Gador Hidalgo Aragonés

23/2/09
Comentar aquesta secció

Avui hem fet una classe teòrica on hem posat tot el relacionat amb el que farem d'informàtica.

llavors amb la meva companya de grup, hem pensat que la nostra webquest podria ser sobre: la evolució del rock and roll. Però encara no ho sabem clar

9/3/09
Comentar aquesta secció

Bones!!!!

Aquesta setmana el que vam fer va ser una classe teòrica sobre com es posaven les imatges a la webquest... I llavors al ser la classe de només una hora, vam començar a fer-la o a pensar realment el tema que voliem fer cada grup.

 

això és tot. fins una altra!!!!!

17/3/09
Comentar aquesta secció

Bones!!!!

Al final amb la meva parella de treball hem quedat que la nostra webquest tractarà sobre les películes GREASE i DIRTY DANCING. El que volem treballar amb aquestes dos, amb la finalitat de comparar l'estatus sexual, homes i dones, ( grease) i i l'estatus social segons els diners (dirty dancing).

 

I ara ja estem pensant quines activitats podem posar.

 

adeu!!!!!

20/3/09
Comentar aquesta secció

Bona nit!!!!

Pos finalment ja tenim clar amb la Dúnia sobre que anirà la nostra webquest, GREASE. Ja hem pensat unes 6 activitats per fer. Com a partir d'ara s'han de treballar les competències dels nens; nosaltres amb aquestes activitats treballarem alguns com per exemple: Competència comunicativa lingüística i audiovisual, Competència d'aprendre a aprendre, Tractament de la informació i competència digital...

Adéu!!!!

28/3/09
Comentar aquesta secció

Bones!!! l'entrega de la webquest ja està aquí. més o menys ja ho tenim arreglat. Només ens queda posar com avaluarem als alumnes i les conclusions. Ja tinc ganes d'acabar-la.

2/4/09
Comentar aquesta secció

Ja hem acabat la webquest. Pensem que és una pàgina on els nens poden desarrollar bé les seves competències.

Aquest és el link de la webquest:

http://www.phpwebquest.org/catala/webquest/soporte_tabbed_w.php?id_actividad=3463&id_pagina=1

 

Adéu!!!

8/6/09
Comentar aquesta secció

la web 2.0 que hem fet la dúnia i jo, és una wikispaces. Es tracta d'una wikispace que està adreçada per treballar el vocabulari en anglès.

 

http://novestecnologies.wikispaces.com/
*usuari: gadun
*contrasenya: gadordunia