Marcel Mas Reñe

Pla

L'enllaç marcat [+] permet publicar després d'amagar les subseccions que conté la secció corresponent.

DIARI WEBQUEST

1era setmana

La sessió de dilluns passat va consistir en la peresentació de la part d'informàtica de l'assignatura de Noves Tecnologies aplicades a l'educació.

En primer lloc, se'ns va exposar el funcionament del portafoli, la funcionalitat d'aquest i les diferents eines que hem de saber utilitzar per personalitzar-lo.

En segon lloc, se'ns va presentar el projecte de webquest que hem de dur a terme abans de Setmana Santa, explicant-nos les parts de les quals estarà compost i el programa que usarem.

Vinga, fins la setmana vinent!

 

2ona setmana

Aquest dilluns vam quedar amb la meva parella de treball per començar a pensar i dissenyar una mica la nostra webquest.

Se'ns va acudir el tema de músiques de Disney com un tema per a treballar a cicle superior, el qual creiem que dóna per a molt i amb el qual els nens s'ho passarien d'allò més bé.

Vam estar treballant en com estructurar-la, el que hauria d'anar a cada apartat, sobretot recopilant informació, pel següent dia ensenyar-te la proposta.

En definitiva va ser això el que vam fer.

3era setmana

Bé, en aquesta segona classe d'informàtica se'ns va explicar bàsicament el funcionament del programa que usarem per dur a terme el projecte de webquest.

Se'ns va explicar principalment com havíem de fer-ho per posar enllaços, incloure imatges, és a dir, el que hem de saber usar per fer un bon treball.

Ara toca posar en pràctica els continguts apresos i veure com funciona tot.

Fins la pròxima setmana!

4rta setmana

En aquesta setmana hem quedat, ja per començar a crear activitats relacionades amb la webquest, això ens ha implicat acabar d'informans bé sobre el tema i ja marcar unes activitats que els nens haurien de fer.

Com pots observar, anem avançant en el treball i sobretot i més important, sense encantar-nos!

Fins la pròxima setmana!

Sessió dijous

Bé, la sessió va girar entorn el tema de la publicitat subliminal. A través de diapositives amb imatges vam anar veient anuncis en els quals es podia veure mostres de la mateixa.

Res més, fins la següent!

5ena setmana

Ei!!!!

En la sessió d'informàtica se'ns ha ensenyat la funcionalitat del voki. En primer lloc, t'has de registrar, i després tens una sèrie d'opcions per adaptar el icono al teu gust. Aquest icono, li pots afegir un text o simplement gravar un missatge per posteriorment traslladar-lo a la webquest.

En segon lloc, s'ens ha explicat com podem ficar cançons a la webquest.

Bé, pos la següent setmana, ja la última, i després... Setmana Santa!!!