Portafoli de Maza Barberà Laura

Pla

L'enllaç marcat [+] permet publicar després d'amagar les subseccions que conté la secció corresponent.

Biografia

Imatge representativa Maza Barberà Laura

Visc a Puigverd de Lleida

Estudio primer de magisteri musical

Per contactar amb mi:

PROJECTE WEB 2.0

amb la meva companya MArta Solanes hem decidit que el nostre projecte tractarà la Llegenda de Sant Jordi, destinada als alumnes de cicle inicial. L'objectiu principal és donar a conèixer als infants la cultura catalana, potenciant així la integració també dels alumnes nouvinguts.

Hem utilitzat el www.blogger.com , i hem creat el nostre propi blog, amb la llegenda de sant jordi, un video de una representació i diferents activitats relacionades amb la lectura de la llegenda. Es centra en treballar la comprensió escrita, per tant, gira entorn la llengua catalana.

 

09-04-09

Després de tants dies sense fer-hi constar res (no per que no haguessim treballat en la webquest, sino per un descuit!), dir que l'hem acabat de perfeccionar, afegint el voki en la introducció i adjuntant documents, graelles d'avaluació, alguna imatge més i modificant la plantilla de la webquest.

Hem procurat proposar activitats que es poguin dr a terme a tots els centres ,ja que no requereixen un material molt específic, sino a l'abast de tothom. A més, el fet de la representació al hospital fa conscienciar als infants que no sols la gent gran és als hospitals,i que tots i estem exposats, per tant ens hem de cuidar.

 

3S- 09/03/2009

Desprès de triar el títol de la webquest (la música dins i fora de l'aula), toca triar l'activitat a dur a terme. Desprès de les diferents propostes dels membres del grup, democràticament hem votat i ha sortit elegit: taller creació d'instruments. En la introducció, ens presentem com uns directors d'orquestra que se'ns han cremat els instruments i necessitem la seva ajuda, per que tenim un concert a l'Arnau de Vilanova per als nens hospitalitzats i no tenim els instruments. D'aquesta manera introduim l'activitat i motivem als infants.

Les tasques a dur a terme: creació d'instruments de vent, corda i percussió (flauta, reclam de gallina, maraques,....). En l'avaluació, durem a terme com una mena de gimcana, per equips, on constaràn les següents proves:

1) Picar cartells de ritmes amb els instruments creats.

2) Reconeixement diferents instruments que apareixen en unes cançons, tant clàssiques com actuals.

3) organització de l'orquestra.

Amb aquesta gimcana avaluem a l'infant de manera indirecta, motivant-lo i potenciant el treball en equip.

 

2-SP 23/02/09

En aquesta setmana ens hem reunit els membres del grup per perfeccionar la webquest, triant la plantilla, pujant alguna imatge, fent la introducció,.. A més, també, hem pensat les activitats didàctiques que hi volem fer constar, que són: musicoteràpia, balls folclòrics com la sardana, ball de bastons i ball de gitanes, com ensenyar música a un sord  i un taller de creació d'instruments, amb l'objectiu de potenciar la creativitat de l'infant.

 

 

setmana 16/02/2009

El dilluns 16 va ser la meva primera classe d'informàtica. Vam explicar la primera pràctica del curs, la creació d'una webquest. A més vam crear un portafolis personal, aqeust en el que estic escrivint. Però no tota la feina quedava disn l'aula... ja que a casa, amb el meu grup de treball, ens vam fer una direcció de correu en comú, per donar-nos d'alta a la webquest: musical_nt@hotmail.com

Després de llegir-me la documentació facilitada (article de J. Adell i el decret de 142/2007 de 26 de juny) he anat a l'enllaç de les webquest facilitat als apunts (www.phpwebquest.org), ficant les dades del grup i l'àrrea que treballarem ,que és música en aquest cas. He triat la plantilla i he vairat una mica el disseny. Com a títol hem posat: Música a fora i dins de l'aula.