Espai d'aprenentatge.

Les meves notícies

Descripció de la situació i el procés de canvi pel qual ha passat Islàndia.

Instituto Municipal de Desarrollo Económico y Empleo (Imdeec) promou un programa d'incersió laboral de persones sense feina mitjançant l'orientació laboral i professional i la formació.

Aquest artícle que parla sobre la formació i l'orientació que reben les persones que es troben a l'atur i que busquen feina.

S'han impulsat un conjunt de mesures, des de la conselleria d'Ensenyament, que es duran a terme a l'ESO, Batxillerat i FP per fomentar la emprenedoria agafant com a referent l'empresa Chupa-Chups. Aquest conjunt de mesures, que comptaran amb l'ajuda de di

El capital humà és la principal riquesa de les persones. Quan parlem de capital humà parlem de les capacitats, els coneixements, els valors, les motivacions i els interessos que té cada persona.

En aquest article podem trobar la descripció de la tasca del psicopedagog, al Quebec (Canadà), instruments emprats i dissenyats a la Universitat de Sherbrooke , i les principals tendències en orientació professional de l'actualitat.

Ministeri de treball

Constitució del Consorci GlobalLleida

Nou espai de formació en emprenedoria per a dones migrants

[…]

El consorci econòmic, en què participa la UdL, retalla un 10% el sou dels directius

Biografia

Imatge representativa Molina Romero Laura

Hola! Sóc la Laura Molina, tinc 21 anys i visc a Gerb.

Em considero una persona molt alegre i lluitadora, tot allò que em proposo ho aconsegueixo. Sóc molt activa, m'agrada estar fent conses constantment.

Un defecte: La tossudesa.

Una virtut: L'optimisme.

L'any passat vaig acabat la carrera de magisteri d'educació especial i vaig decidir que el màster de psicopedagogia era una bona formació complementaria a la que ja tenia.

Actualment no treballo, però jo de gran vull ser mestra! =)

Per contactar amb mi: