Portafoli de Núria

El contenido de este portafolio está protegido

Biografía Comentar esta biografía

Imagen representante Rovira Guma Nuria

Hola,

Benvinguts al portafoli de Núria Rovira Gumà.

Sóc estudiant de tercer de Mestre d'Educació Especial.

Abans però, d'inciar aquesta diplomatura, vaig cursar els dos anys del CFGS d'Educació Infantil a l'IES Vidal i Barraquer de Tarragona. Allà vaig aprendre força, tant a nivell teòric com a nivell pràctic i, a partir d'aquell moment ja se'm van obrir portes cap al món professional (duent a terme vàries substitucions en les Llars d'Infants properes al meu municipi).

Però, a partir de llavors, vaig sentir les ganes de seguir-me formant, ja que havia d'atendre a nens amb dificultats i situació de risc, la qual cosa em va fer sentir la necessitat de rebre una formació més específica que em permetés conèixer eines i estratègies per donar resposta a les demandes dels nens i nenes.

Aquest doncs, ja és el darrer curs, penso que a través de la formació rebuda durant el primer i segon curs, puc sentir-me molt satisfeta, però tot i així, estic segura que no s'acaba aquí i, que ara és l'hora d'adonar-me de quina és la realitat i, això forma part del meu procés, en el qual hauré d'afrontar nous reptes i ser capaç de portar aquesta tasca "com a mestre" de la millor manera possible. És per aquest motiu que, crec que és molt important la idea de la formació permanent, ja que estem vivint en una societat canviant, en la qual nosaltres hi tenim un paper fonamental.

Espero que les meves experiències us semblin interessants i que, tots plegats puguem fer un aprenentatge molt enriquidor.

Para contactarme: