Tina Segovia Lopez

Pla

L'enllaç marcat [+] permet publicar després d'amagar les subseccions que conté la secció corresponent.

DIARI WEBQUEST

Primera setmana

Dilluns 23 de febrer vàrem realitzar la primera secció pràctica de l'assignatura de Noves Tecnologies aplicades a les ciències de l'educació.

Aquesta va consistir en la presentació de l'apartat d'informàtica de la matèria.

Va ser presentat l'aplicació anomenada portafoli que utilitzarem al llarg del curs, explicant el seu funcionament, les seves caraqcterístiques i la seva utilitat.

D'altra banda se'ns va presentar l'aplicació Webquest, amb el qual haurem de treballar un aspecte concret del currículum de primària. Haurem d'adequar la pàgina segons les característiques del receptor, del tema i del contingut d'aquest.  Abans de finalitzar Setmana Santa, haurem d'entrega aquest treball.

Ens veiem la setmana que bé, amb noves experiències ;) 

Segona setmana

 

Avui dilluns 2!

No hem tingut classe pràctica d’informàtica, però som bons minyons i igualment hem quedat per tal d’anar avencant en la tasca del portafoli i la webquest. Hem quedat per trobar el tema d’aquesta i mirar mes o menys com ens encararíem per tal de començar a feina. Finalment hem decidit que faríem el tema: A Cantar Disney. Hem decidit treballar amb nens de cicle superior, en concret amb nens de 5è de primària. Treballarem a partir de les TIC tot un seguit d’activitats per tal de que aconseguim un producte final: realitzar un concert. No nomes cantarem, sinó que buscarem informació per Internet, consultarem cançons i vídeos...

Doncs res, esperem que ens en sortim!

 

Fins la setmana que bé!!!

Tercera setmana

Tercera setmana, i segona secció de pràctiques d’informàtica!!!

 

En aquesta secció hem treballat el projecte que hem de realitzar a partir de la pàgina www.phpwebquest.org/cat. Se’ns ha explicat el seu disseny, funcions i utilitats. Així podrem realitzar un ús adequat envers les nostres preferències a l’hora de realitzar la nostres webquest.

Se’ns ha ensenyat des de anclatges, incloure imatges,  pel·lícules flash...

A través d’aquests continguts hem pogut començar a realitzar la nostre pràctica a classe, tot i que no ha donat gaire temps.

 

Doncs res, fins la setmana que bé!

Quarta setmana

 

Quarta setmana!!!

Avui 16 de març de nou sense classe pràctica d’informàtica però igualment s’ha de quedar que ens ho volem “currar”(rodolí). Doncs bé, avui ja hem decidit i buscat informació per la webquest, i també hem acabat de realitzar el portafoli.

La webquest ja tenim clar de què anirà però a l’hora de buscar informació ens em trobat que no sabíem quina agafar ni com encaminar la pàgina web, ja que són tantes les possibilitats que no sabíem per quina decantar-nos. I res, continuarem buscant informació. D’altra banda també hem marcat les activitats que realitzaran els nens.

 

Fins la setmana que bé!

Sessió de dijous

http://alternativa.balearweb.net/post/28165

Doncs bé, aquesta setmana he trobat molt interessant destacar la secció que hem fet. M'ha interessant molt ja que em tractat a partir de powerpoint's tot el tema de la publicitat subliminal, efectes optics...

M'he quedat parada de la "merda" que ens empassem sense nosaltres ser-ne coneixedors. Doncs res, et deixu una direccio per si te la vols mirar. A mi m'ha semblat interessant i a l'hora patètic.


Agur!

Cinquena setmana

Doncs res, un altre cop de nou!

Aquest cop no hem fet gaire classe, tot s'ha de dir, però ha sigut útil ja que hem pogut resoldre problemàtiques i dubtes.

He apres a fer ninotets VOKY i a penjar cançons a la nostre webquest. Primer t'has de registrar i un cop fet, pots crear emoticiones virtuals en moviment i so. És molt personalitat ja que dona moltes opcions, com canviar de personatge, colors, accessoris... Està bé!

Pel que fa la webquest, veiem que hi ha molta feina i que ens falta temps, però bé, aqui estem després de classe treballant així que crec, i espero que ens quedi bé i que ho acabem aviat.


Fins dijous o la setmana que bé, que ja serà la última!

Sisena setmana

 

Doncs bé aquesta és l’ultima setmana que fem classes abans de vacances! Aquest dilluns hem a classe se’ns ha explicat el voki. És una utilitat web 2.0 la qual ens ajuda a interaccionar amb els nens. Tracta d’un ninotet el qual pots modificar com tu vulguis, per finalment realitzar com un personatge interactiu. M’ha servit útil per a fer la webquest.

 

Doncs res, fins a una altre!

Segon dia

http://phpwebquest.org/catala/webquest/soporte_tabbed_w.php?id_actividad=3413&id_pagina=1

 

Doncs res, aquí torno a ser. Fent la webquest. Després de estar 3 setmanes treballant-hi:

 

 1. Ja no tinc company de treball, cosa que encara m’ha donat més feina i encara espero aclariments.
 2. Després de 3 setmanes de treball s’ha esborrat tot!
 3. Aquesta nit m’he passat fins les 3 i mitra del matí recuperant tot el que havia perdut
 4. El funcionament del webquest no és gaire bo, per no dir gents:
  1. Caduca la secció
  2. No guarda els canvis
  3. Té una capacitat màxima establerta, per tant, quan en passes del límit (cosa que no avisa) et borra directament el que no hi càpiga.
  4. T’entra a d’altres webquest dels companys amb possibilitat d’editar i tot!
  5. ...

 

 

Veus que els meus ànins són elevats, per causes justificadesEt passo el link per veure la pàgina. Usuari: tecno.info.musi  contrasenya: musicals