Portafoli de Núria Solé

Biografia Comentar aquesta biografia

Imatge representativa Solé Simó Núria

tsSSSS

vuitena setmana Comentar aquesta secció

Aquesta setmana hem acabat de crear el blog a traves de blogger.com.

Aquest tracta de la castanyada vs halloween i d'aquesta manera volem aconseguir que els alumnes fassin les seves aportacions. També hauran de realitzar una redacció i les que més ens agradin es podran publicar a la revista de l'escola. D'aquesta manera obtindran un aprenentatge funcional.

http://castanyadavshalloween.blogspot.com/ Comentar aquest document

setmana del 27 d'abril Comentar aquesta secció

Durant aquesta setmana hem estat pensant en possivles temes a tractar i en com ho fariem.

Al final hem decidit que en principi treballarem amb blog, concretament amb blogger.com.

i el tema que hem escollit és: castanyada vs halloween.

Sisena setmana Comentar aquesta secció

Ja tenim la webquest acabada.

EL que hem fet aquesta setmana ha sigut passar el que teniem a paper al webquest. Hem omplert tots els apartats i hem introduit els links, els videos del youtube a l'apartat procès.

Hem tingut problemes al posar els links, ja que se'ns barrejava.

Cinquena setmana Comentar aquesta secció

Aquesta setmana hem decidit quines seran les activitats que surtiran al webquest, hem penjat el voki i hem creat un esbós en paper de com serà la webquest acabada.

Quarta setmana Comentar aquesta secció

Aquesta setmana vam escollir sobre quins països o cultures parlariem al nostre webquest, i vam estar buscant possivles enllaços que hi podriem posar per tal de que els alumnes obtimguessin informació.

També vaig estar pensant quines activitats es podrien fer i si es farien a classe o les farien a traves del ordenador.

tercera setmana Comentar aquesta secció

Hem estat decidint entre les companyes que dividiriem la classe en 5 grups, i que cada un es prepararà una cultura. Hem estat omplint l'apartat del webquest "Tasques". Hem ficat un tipus de lletra i color diferent.

Segona setmana Comentar aquesta secció

Durant aquesta setmana hem estat comentant amb el grup diferents possibilitats del nostre tema del webquest: les musiques del món. També vam mirar el que s'havia de fer aquesta setmana i ens vam repartir una mica les tasques que podia fer cada una.

Com que no entenia massa bé per a que servien les webquest i com funcionaven vaig buscar per internet si trobava varis exemples i així entrendre-ho millor.

A partir d'aquí vaig estar mirant com estava distribuida la webquest i com es feia per editar-la, les aprts que té i tot això.

Una companya va escriure un petit text a la part de la introducció per tal d ficar-hi ja alguna cosa i jo vaig adjuntar una imatge relacionada amb la música.

 També he afegit dos imatges al portafoli ded la setmana passada i aquesta.

Primera setmana Comentar aquesta secció

El primer que vaig fer va ser canviar la configuració del portafoli, els colors i el títol... desprès vaig crear la entrada webquest.

Més tard, en grup ens vam crear un conte a gmail per facilitar la creació del webquest i així tenir un compte on poder accedir les tres facilment i poder eliminar-lo més tard sense cap problema. Desprès d'això, vam estar pensant el tema del webquest i entre totes les opcions, de moment hem escollit "musiques del món".

A partir d'aquí, em creat el webquest i em triat el tema, el títol...