Portafoli de Carlos Hugo Velarde Garrido

Pla

L'enllaç marcat [+] permet publicar després d'amagar les subseccions que conté la secció corresponent.

Biografia

Carlos Hugo Velarde Garrido


3r Magisteri Musical

DIARI WEBQUEST

Setmana del 23/02/2009

El primer dia de pràctiques d'informàtica, el profgessor Enric Brescó ens va ensenyar el funcionament i la utilitat del portafoli, així com la webquest. Amb la meva companya de grup ens hem activat un compte gmail, per a l'activació d'aquesta. Encara no hem decidit sobre quin tema concret anirà el nostre treball però ens hi ficarem a dur-lo a terme.

Setmana del02/03/2009

Aquesta setmana la meva companya i jo ens hem reunit per parlar sobre el temari per fer la nostra webquest. Com som de musical estem hem estat debatint quin dels temes podríem tractar, ara per ara encara no ho tenim decidit però hem descartat alguns temes per a la semana que ve acabar de decidir-ho.

Setmana del 9/03/2009

Aquesta setmana la meva companya i jo hem estat acaban de perfilar alguns detalls sobre l'elecció de la nostra webquest i ja hem decidit el tema. La nostra webquest serà sobre la orquestra. A la pràctica realitzada a classe el nostre professor ens va ensenyar els primers passos per a la construcció de la webquest, però nosaltres no vàrem poder practicar-hi ja que els ordinadors no ens deixaven entrar-hi.

Hem estat mirant nosaltres algunes utilitzats del programa per tal de poder desenvolupa amb prou coherència la nostra webquest.

Setmana del 16/03/2009

Durant aquesta setmana vàrem decidir les activitats que ficaríem en la nostra webquest i també vàrem continuar buscar informació sobre el tema de la nostra webquest, L'orquestra simònica.

Setmana del 23/03/2009

Aquesta setmana a classe amb el professor, ens va ensenyar a utilitzar un altre recurs, el de col·locar una finestra amb un nino o personatge on podíem grabar la nostra veu i poder-lo penjar a la webquest.

Setmana del 30/03/2009

Aquesta setmana ens hem ficat de valent per tal d'acabar la nostra webquest. Hem tingut diferents imprevistos, ja que el programa no ens deixava entrar des de casa per tal de continuar fent la nostra webquest.

 

Vam haver d'anar al ordinadors de la facultat per tal de poder-ho solucionar, fins que vàrem descubrir el simple problema que hi havia.

Últims moments!!

Després de revisar la nostra webquest unes quantes vegades ja que havien moment que no ens deixava grabar totes les modificacions que anaven fent, vàrem aconseguir acabar-ho.

 

Aquí deixo penjat l'enllaç directe a la nostra webquest:

 

http://www.phpwebquest.org/catala/webquest/soporte_tabbed_w.php?id_actividad=3465&id_pagina=1

Projecte de web 2.0

Web 2.0

Aquí adjunto la direcció de la meva web 2.0, que hem creat un blog de debat per als alumnes per tal de conèixer de millor manera al compositor Ludwin Van Beethoven.

 

http://coneixembeethoven.blogspot.com/

Proposta per a la web 2.0