Portafoli de Virgili Renau Silvia

Pla

L'enllaç marcat [+] permet publicar després d'amagar les subseccions que conté la secció corresponent.

Biografia

Imatge representativa Virgili Renau Silvia

Sílvia Virgili Renau

Estudiant primer de mestre d'educació Especial

Somrient-li a la teconològia ( bueno estic en ello) i a la WEBQUEST, anem a veure si ens entenem...poc a poc i bona lletra!!

 

 

 

Per contactar amb mi:

EL MEU DIARI

Setmana del 23 de febrer al 27 de febrer 2009

25/02/2009

Avui l'Enric ens ha començat a explicar com realitzar la WebQuest i el programa que utilitzarem per tal de fer-ho.

Jo personalment no en tinc massa idea de fer coses amb l'ordinador, el processador, powerponit i no em treguis massa d'aqui.

Ara ve, està clar que avui en dia els mitjans audiovisuals sóm molt usats dins del medi educatiu i poden ser útils per a dinamitzar, ensenyar i cerar un àmbit participatiu i interactiu dins d'una aula.

Per aquesa raó he escollit la opció A, per tal de demostrar-me a mi mateixa que si vé puc fer altres coses a la vida que no m'agraden massa, poder aquesta per desconeixença i per no saber-ne, amb la pràctica i en el curs que me'n vagin ensenyant poder n'acavo  treient suc i utilitat, imés enllà fns i tot em pot agradar.

La tecnològia avui en dia és la base de moltes coses, i jo penso que n'abusem la veritat, perquè si ens tornem depenents d'una màquina, al final la nostre creativitat i imaginació quedarà anul·lada en això. Amb això no vull constatar-me com a anti-tecnològia, però si que sóc partidaria de fer-ne ús de forma responsable i només quant sigui necessàri, perquè l'home no s'ha de fer depenent, ha de crèixer per ell mateix, i si hi han mitjans per a ajudar-lo a fer-ho, doncs endavant aprofitem-ho, però no viceversa.

Per tant, tot i haver fet aquesta introducció i breu opinió sobre l'ús de la tecnològia, dir que amb la Laia realitzaré la WebQuest, i de moment ens hem donat d'alta i estem peparant la temàtica en la qual ens basarem, ja que no la tenim clara del tot, però d'idees n'hi han, només falta arrivar a un acord i llestos.

 

Setmana del 2 al 6 de març 2009

06/Març/2008

Hem estat decidint quina plantilla utilitzarem, per a començar a crear-lo només es faltava aclarar la temàtica del diari, ja que tenim dos idees inicials:

- Una webquest destinada a l'alumnat am N.E.E., on voliem crear un taller de jardineria per tal d'ensenyar com es planta, creix i el manteniment d'aquestes. La tasca està er determinar.

- I per altra banda, també trobavem interesseant crear una webquest destinada al porfessorat de primària, amb l'objectiu de doanr-li' informació sobre les diferents Dificultats d'Aprenentatatge que es poden trobar a les aule, i oferir-li's recursos per a poder tractar a l'aula amb ells.

Aquest cap de setmana decidirem difinativament quina resulta nés atractiva i començarem a trebllar ja sobre la temàtica en concret.