Portafoli de Cunillera Miro Meritxell

Evidències

Descripció del centre.pdf

El dia a dia a l'Escola Bressol Ronda - La Mercè

Els racons

RACONS DE L_EB.pdf
RACONS DE L_EB.pdf (341.2 ko)

PROJECTES I COMISSIONS DE TREBALL DE L'EB RONDA - LA MERCÈ

PRESENTACIÓ DE LES ÀREES DE CONEIXEMENT

POWER TEMES PANELLS.pdf

Aquest és un document que se'm va manar de fer a fi d'elaborar panells amb breus explicacions per col·locar-los a l'entrada de l'escola bressol. D'aquesta manera s'informa als pares i mares breugment i entenedora de què es treballa a l'escola amb els seus fills i filles.

GRAELLA D'OBSERVACIÓ DEL PROCÉS D'APRENENTATGE

Graella d_observació del procés d_aprenentatge.pdf

Aquesta és una graella que he dut a terme amb l'ajuda de les educadores de l'escola bressol i de la Carme Roma a fi de millorar el procés de recollida de dades en l'observació.

No es tracta de fer aquest procés més amè ni més ràpid sinó permetre que l'educadora expliqui el procés d'aprenentatge de l'alumne/a, explaiant-se en els aspectes que més li convingui observar en un moment determinat i deixant que s'esculli - amb aquest fi -, les preguntes o ítems que es prefereixi en una determinada observació.

És un tipus de graella innovador ja que les fetes fins ara valoraven ítems segons si es complien molt/bastant/poc/gens o amb sí/no, encasillant molt a l'alumne/a i limitant l'explicació del procés de com arriba a aprendre, dels tipus d'aprenentages que realitza, etc.

Sé que al ser un tipus de graella nou possiblement tindrà moltes modificacions a l'hora de dur-la a la pràctica més habitualment, però aquest és el producte final d'una coordinació entre educadores, havent-la fet servir tant elles com jo i havent debatut sobre aspectes que faltava tenir en compte i ítems que consideràvem ja implícits en altres ítems nombrats en la graella.

Treball de reforç

TM.pdf
TM.pdf (380.4 ko)

Displàsia ectodèrmica

DISPLÀSIA ECTODÈRMICA.pdf

A fi d'aconseguir ingressos per poder costejar-se els viatges a Barcelona per fer anàlisis i tractament al nen, els seus familiars han iniciat una campanya de recollida de taps de plàstic, la qual es duu a terme a l'escola bressol Ronda - La Mercè.