Portafolio de Alba Codina

Biografía Comentar esta biografía

Imagen representante Alba Codina

La meva aventura de viure va començar el 24 de juliol de 1990.

M'he passat la vida, fins aquest any, al meu poble, Artesa de Segre, on he crescut, he anat a l'escola, he fet els amics, he surtit, he conegut gent, i he adquirit tot el necessari per a ser el que sóc.

He anat a l'institut, he patit, he rigut, he estudiat, he anat de festa i he esdevingut major d'edat. He passat la majoria dels meus dies entre casa meva, la piscina del poble, el carrer, "el lokal", la familia, els amics, el pavelló (jugant a bàsquet), i la botiga on treballo els caps de setmana.

Una part important per a mi és la familia, l'altra els amics i la gent del meu poble. Puc dir que he tingut una infància i adolescència molt feliç, he tingut gairebé tot el que he desitjat, i he pogut estudiar per a poder estar ara mateix estudiant a la universitat la carrera que m'agrada.

Actualment visc a Lleida per motius d'estudis, però els divendres torno amb ganes cap al meu poble, amb la meva gent, la meva familia, els meus amics, el meu cotxe, el meu equip de bàsquet i el meu ambient.

M'agradaria destacar que he fet moltes coses a la meva vida de les que no m'arrepenteixo per a res, i encara més, em sento orgullosa, com jugar a bàsquet, ser voluntària de la Creu Roja, anar al CAU, tocar en un grup de grallers, etc.  

No crec que la meva vida sigui gaire diferent de la de molts nois de la meva edat, així que crec que no tinc res més a dir.

Adjunto una fotografia del meu poble, Artesa de Segre, del qual estic orgullosa i m'agrada poder dir que sóc d'allà!

Para contactarme:

Examen Informàtica Comentar esta sección

exameninfo.doc Comentar este documento

exameninfo.doc
exameninfo.doc (24.1 ko)

Proposta Webquest Comentar esta sección

 

WEBQUEST:

ALBA CODINA I ANNA GENÉ

 

 

“Rutes en BTT per la Noguera.”

 

Nosaltres dissenyem una webquest sobre les rutes que es poden fer per la comarca de la Noguera.

 

És una tasca pensada per a nens/es de 6è curs del Cicle Superior d´educació primària que es practicarà a l´assignatura d´Eduació Física.

Currículum inclós dins l´article núm. 9 del Decret 142/2007 del 26 de juny, on hi consta l´Educació Física com a àrea de coneixement.

 

La tasca consistirà en què els alumnes hauran de buscar a la webquest les diferents rutes a fer en BTT entre dos pobles de la Noguera, les diverses visites a fer de pas, información sobre els municipis, informació sobre la preparació oportuna abans de montar-se en la seva BTT etc,… I alguns links d´interès per a poder conèixer més, tan dels pobles com de d'altres temes d'interès com poden ser els temes culturals.

 

Esperem que la nostra webquest sigui d´agrat i rebi moltes visites, i sobretot que els nens aprenguin molt i s'ho passin d'allò més bé!

 

 

 

 

Alba Codina Queralt

Anna Gené Inglavaga

1er. MEF
 

http://www.phpwebquest.org/catala/webquest/soporte_horizontal_w.php?id_actividad=3516&id_pagina=1 Comentar este documento

1er dia de treball webquest Comentar esta sección

Començar una activitat d'una importància com la webquest sempre és una mica difícil, però ja ens hi hem posat i hem començat a organitzar-nos.

Primerament hem escollit els colors i l'estil de la nostra webquest i seguidament hem fet l'apartat d'INTRODUCCIÓ on hem explicat una mica què era la nostra webquest i el que hi podríem trobar.

Un cop fet això, hem començat a plantejar-nos quines activitats podríem fer per als nens i a plantejar-nos també els objectius que volíem aconseguir per poder així escollir correctament les activitats, tot i que això ja ho havíem fet dies abans. De moment, hem triat 4 activitats força interessants, que potser es modifiquen o potser no. Les tenim pensades, escrites i en procés, tot i que encara no les hem posat a la webquest perquè no estan del tot clares i falten alguns petits detalls.

Apart d'això, obviament, hem buscat totes les webs per als links amb tota la informació necessària per a que els nens realitzin les activitats sense cap entrebanc. A més, hem buscat tots els llibres necessaris, tota la informació i totes les imatges i mapes sobre rutes.

La pròxima activitat que hem de fer és començar a posar les activitats pensades, comentades i arreglades a la webquest i fer-ho tot ja d'una manera seriosa o oficial, si podem dir-ho així.

De moment això és el que ha donat de sí el primer dia de treball amb la webquest. Molt aviat podré escriure més sobre tot el que tenim fet o pensat, però de moment això és tot, tot i que trobo que ja és bastant.

 

2n dia de treball webquest Comentar esta sección

Avui ens hem posat a treballar ja dins de la webquest, ja que encara que no treballéssim a l'ordenador, hem quedat diferents dies per a planejar tota la webquest i fer-la tota a mà en brut. Però ara que ja ho tenim tot fet a mà, ens hem decidit a fer-la ja al programa.

De moment, tenim algun problema tècnic, però la webquest va a bon ritme i esperem que quedi bé! El pròxim dia acabarem de pujar les activitats al seu apartat en net a la webquest i començarem a completar les altres seccions, que ja tenim fetes a mà.

 

3er dia de treball webquest Comentar esta sección

Hem fet en un document word amb totes les activitats i amb tots els enllaços a les pàgines web per a les activitats (ho hem fet en un word, perquè teniám por de que si ho féiem directament a la webquest després no ho opguéssim modificar o no es guardés, com ja ens ha passat més d'un cop). Hem utilitzat diverses pàgines molt interessants que parlen d'una manera bastant amena del tema que ens interessa per a la nostra webquest.

Hem començat a retocar tot el que ja teníem escrit en brut dels apartats d'avaluació i conclusions, i ara omés és qüestió de posar-ho a la webquest d'una manera ja formal.

Si no ens surt cap contratemps suposo que el pròxim dia ja podrem pujar tots els documents que ens falten a la webquest i només ens quedarà retocar alguns detalls, completar alguna cosa i fer alguna petita modificaicó, així com també potser afegir alguna foto.

4t dia de treball webquest Comentar esta sección

En aquesta sessió ja hem pujat les activitats a la webquest i el que inicialment eren 4 activitats, s'han convertit en 5. Ara ja les tenim posades i ens falten fer els anclatges. Hem intentat canviar la introducció que teníam feta amb text i posar-la amb voqui, però no se'ns ha grabat i hem hagut de deixar-ho amb text tal i com estava.

A més a més, hem introduit l'apartat d'avaluació i volíem introduir el de conclusions, però com que hem tingut un problema tècnic, l'apartat de l'avaluació se'ns ha quedat a mitges i no l'hem pogut modificar i en conseqüència ja no hem pogut fer tampoc l'apartat de conclusions.

Esperem poder solucionar aquests problemes el més aviat possible i acabar definitivament la webquest. 

5è dia de treball webquest Comentar esta sección

Per fi, en aquesta sessió,  hem acabat l'apartat d'avaluació i conclusions i hem pogut fer els anclatge i enllaços tan interns com externs. Ja hem pogut adjuntar els documents word que teníem pendents d'enllaçar amb la webquest i les taules fetes al word de rúbriques per a professors i nens. 

Hem fet qle que ens sembalava més important de tota la webquest, i per tatn, ja podem dir que gairbé la tenim acabada! 

6è dia de treball webquest Comentar esta sección

En aquesta útlima sessió, hem acabat definitivament la webquest!!!!

Abans, però, hem afegit algunes fotos i n'hem modificat algunes altres, i també hem revisat que tots els enllaços estiguessin correctes i hem comprovat com quedava la webquest definitiva i acabada tal i com la veurien els nens i les nenes. En definitiva, hem fet una revisió general de tot i hem enviat l'adtressa al professor per a que ens la pugui corretgir, comentar o el que cregui oportú i per fer-li saber que ja l'hem acabat.

Esperem que el resultat obtingut agradi tan com ens agrada a nosaltres.

Pràctica 1 Comentar esta sección

En aquesta pràtica vàrem treballar unes imatges de vídeo que ja ens venien donades.

El que havíem de fer, entre d'altres, era treure zoom d'alguna escena, afegir música en alguna altra, afegir efectes i moviments, etc. En resum, havíem de modificiar les imatges tal i com se'ns demanava utilitzant el programa de Pinnacle Studio. També vam poder afegir veu a les imatges i fer una descripció d'algunes altres.  Vàrem aprendre també com treure trossos d'imatges de vídeo i enganxar-los sense que es notés aquest tall al mig.

Pràctica 2 Comentar esta sección

En aquesta pràctica vàrem tenir l'oportunitat d'agafar una càmera de vídeo i grabar, cosa que personalment, no havia fet mai.

Vàrem anar a la biblioteca (a la planta inferior) a grabar totes les escenes. Els protagonistes vàrem ser nosaltres mateixos. Vam fer diverses angulacions, plans, etc. Cadascú va practicar diferents preses d'imatge i cadascú també va identificar-se abans de fer-ho. Tots vam participar per a que els companys poguéssin realitzar la seva part.

Així doncs vam poder aprendre d'una forma pràctica però sempre aplicant la teoria, tot el que havíem treballat sobre l'enregistrament de les imatges i les diferents maneres de col·locar la càmera, així com també  coses tan simples o bàsiques com és col·locar la bateria d'aquesta càmera, engergar-la, fer més o menys zoom, etc.

En fi, tota una experiència que serveix per a aplicar la teoria, veure-ho per tu mateix/a i tenir a les teves mans l'eina per a fer que la teoria es converteixi en imatge. 

Pràctica 3 Comentar esta sección

En aquesta pràctica hem pogut rependre el treball amb el programa de Pinnacle Studio. El context era el mateix de la pràctica 1.

En aquest cas, però, teníem més imatges, les havíem d'ordenar, treure trossos, fer una fotografia d'una imatge en moviment, etc. Ho sigui, que teníem que manipular imatges com havíem fet a la primera pràctica, però els aspectes a canviar eren una mica diferents.

Així doncs, vam tenir l'oportunitat de poder tornar a treballar amb el Pinnacle Studio mentre la resta de companys feien les pràctiques amb la càmera al carrer, pràctiques que nosaltres farem el pròxim divendres.

Pràctica 4 Comentar esta sección

En aquesta pràctica vàrem aprendre a posar en pràctica els conceptes teòrics apresos a classe.

Vàrem haver de buscar tot d'objectes que reflexessin sensació de monotonia, exageració, domini, etc. Un cop vam tenir els objectes, els havíam de grabar tal i com ho havíem fet en la pràctica 2, o sigui, dient el nostre nom i fent un pla i una angulació concreta. 

Un cop fet això, també vam grabar unes escenes on es creuaven 2 persones, però no ho feiem així de senzill, sinó que havíem de seguir a una d'aquestes persones amb la càmera fins que en un moment donat, aquesta persona es creuava amb l'altra, llavors havíem de deixar de grabar a la persona que estàvem grabant fins llavors i començar a grabar a l'altra.

Finalment, ens vam col·locar en una classe i vam grabar una escena on sortíem els membres del grup actuant i seguint un "guió" donat pel professor on es deia la escenificació a fer i els plans i angulaciuons amb que s'havia de grabar aquesta escenificació.

Proposta web 2.0 Comentar esta sección

Aquí està la nostra proposta de web 2.0. Tot hi que el professor ens ha dit que no estava massa bé... però nosaltres l'hem de penjar igualment i ara veiem on vam fallar i perquè, i bé, sempre s'aprén dels errors, no?

La proposta en sí, o sigui, els jocs que proposàem sí que estàven correctes, el que no ho estava, a part d'algunes altres petites coses, era la part del decret.

Però, com he dit abans, ara ja sabem en què hem fallat i sabem que si ho haguessim de fer ara, no fallaríem en aquests aspectes.

 

 

 

 

Proposta web 2.0 Comentar este documento

Canvis! Comentar esta sub-sección

Ara hem decidit canviar la nostra proposta inicial de web 2.0 i tot i que no ho constatem al document de la proposta, ho dic aquí perquè en quedi constància. Ara a més de fer un memory i un Shangai, farem 2 memoris. Els temes seran els mateixos: Parts del cos humà i països, però els 2 temes estaran representats en memory.

Esperem que agradi igulament i volem mencionar que el canvi no el fem per gust, sinó per "problemes tècnics", encara que creiem que pot quedar igual de bé i esperem que així sigui.

1er contacte amb web 2.0 Comentar esta sección

La setmana passada vam començar a escollir l'eina de la web 2.0 que volíam utilitzar (kickplay) i l'activitat que duríem a terme. Dic la setmana passada perquè no vam poder assistir a la primera classe i no ens vam assabentar del que havíem de fer, i escric avui perquè no habia pogut fer-ho abans. Ara ja tenim la proposta feta i entregada. Hem escollit les activitats de shangai i memory, per tal de treballar els continguts de les parts del cos i dels països. La idea en un principi ens ha semblat bona i interessant, ara falta veure com la durem a terme i els problemes que ens sorgiran. Demà tenim classe i començarem a fer les activitats i en un principi no cambiarem l'eina amb que teníem previst fer-les. De moment això és tot, demà veurem més a fons com funcionen les web 2.0 i podré escriure més sobre com portem la tasca.

2on dia de web 2.0 Comentar esta sección

Avui ens hem animat i esperançat, ja que hem començat a fer el memory i ens n'hem sortit força bé. De moment podríem dir que ja el tenim fet, a no ser que finalment ens ho repensem i decidim fer alguns canvis. Ens agrada com ha quedat i estem contentes de veure que no ens ha costat tan com ens pensàvem i que fins hi tot, al final, ens hem divertit jugant al joc que nosaltres mateixes havíem creat.

Ara ens queda fer el Shangai, que creiem que serà més complicat, però de moment ja tenim una cosa feta!

3er dia de web 2.0 Comentar esta sección

En aquesta sessió (de la setmana passada) vam estar buscant per fer el shangai. Vam quedar a casa meva i vam intentar de fer-lo, però a la pàgina que havíem buscat no el vam trobar i el am estar buscant i no el vam trobar. Llavors, com que no sabem si és un problema de navegador o què és, hem decidit de fer un altre joc de característiques similars al shangai.

Ara només ens falta saber si ho podem cambiar i si ho podem fer, demà mateix ja quedarem per fer-lo i a veure si ho podem acabar.

4t dia de web 2.0 Comentar esta sección

Avui que ja hem rebut la confirmació de que podíem canviar el Shangai per un altre joc, hem decidit que ho canviarem. Ens ha costat prendre la decisió, però com que no s'especifica el contrari, finalment hem decidit que farem 2 memorys. El tema serà diferent, però el joc serà el mateix.

Aquesta tarda farem el memory dels països ja que el de les parts del cos humà ja el tenim fet.

Així doncs, un cop haguem quedat avui, esperem tenir acabat el nostre web 2.0. Per fi!

5è dia de web 2.0 Comentar esta sección

Problemes i més problemes!! Sembla que aquesta pràctica està maleïda!

Ara estem intentant de fer els memoris, però no hi manera de que deixi, ens diu que el servidor no pot trobar aquella pàgina i no podem fer res de res! La veritat és que la desesperació és considerable i no sabem pas què fer! si no podem solucionar aquest impediment ens veurem oblidades a canviar tota la pràctica...però amb aquestes altures ja no estem per fer massa canvis... No sé pas que farem!

6è dia de web 2.0 Comentar esta sección

Novetat!! no podem fer res de la nostar web 2.0!! Resulta que el programa està bloquejat i no podem entrar-hi!!

Estem com al principi, o sigui, sense res! Estem una mica decepcionades, ja que gairebé ho teníem tot fet i ara ho haurem de tornar a fer tot, i això comptant que torni a funcionar...

Ara doncs l'únic que podem fer és esperar i resar per a que es desbloquegi o per a que funcioni el nostre programa i així poder acabar el projecte de web 2.0. Si no es desbloqueja no sé pas què farem!

En fi, esperem que se solucioni aviat i que això quedi en una anècdota més per explicar.

Canvi de proposta Comentar esta sección

Després dels problemes que hem tingut amb el programa del Kickplay hem decidit canviar totalment de temàtica, de programa i de proposta.

 

Ara hem fet un blog que tracta sobre "Els esports" L'adressa és la següent:

http://elsesports09.blogspot.com/

 

Esperem que desprès d'aquest canvi tan brusc el resultat sigui molt bo i que haguem millorat encara que hagi sigut una millora i un canvi forçat.

http://elsesports09.blogspot.com/ Comentar este documento