Portafoli de Lorena Ferran

Examen informaqtica Comentar aquesta secció

exameninfo.doc Comentar aquest document

exameninfo.doc
exameninfo.doc (20 ko)

BIOGRAFIA Comentar aquesta secció

Hola!! Bones!! Hem dic Lorena Ferran Martinez i sóc d'un poblet de la provincia de Tarragona anomenat Flix.

Vaig nèixer un 25 de setembre del 1986 a la ciutat de Reus.

Tota la meva infància la he passada a Flix on d'allí tinc els meus millors records i família.

Els meus hobbies són patinar sobre rodes, que vaig estar patinant més de 14 anys i anar a fer snow pels Pirineus nevats de Lleida.

 

SEGUIMENT DE LA WEBQUEST Comentar aquesta secció

23 de febrer

En aquesta setmana el que hem fet és pensar quines idees són les millors per possar a la webquest, quines són les imatges que aniran en cada apartat i ja sabem de quina manera possarem la veu en off.

9 març

Durant aquesta setmana hem acabat d'aclarir quins seran els textos que hi haurà en cada secció i quins 4 enllaços hi inclourem a la webquest, els voki i escriure en un full l'escrit que més o menys hem de possar per despres passar-ho a l'ordenador.

16 març

Vaig quedar amb la companya de treball per poder continuar la webquest i determinar els text que hi van a cada secció.

23 març

A l'hora de classe el que hem fet és escriure la introdució, les tasques i el procés dins de la webquest. Després hem determinat quin voki farem servir per a la nostra introdicció i hem incorporat les imatges que voliem per la secció de procés.

30 març

Durant tota aquesta setmana ja hem acabat d'escriure tot el que s'ha de possar en cada secció de la webquest i hem introduït els 4 voki's que hi van. Per fer-los hem tingut problemes, ja que no ens deixava introduir tot l'escrit perquè era massa llarg, així que hem tingut que fer-ni de més. L'únic que ens queda per fer són els enllaços i arreglar la taula de l'avaluació que no ens surten les línies de separació.

2 abril

En aquesta setmana el que hem realitzat és els enllaços tant interns com externs. Ens en hem ensortit prou bé en realitzar-los, ja que teniem apuntat de la classe teòrica del professor com es feiem.

Hem possat 2 enllaços interiors en l'apartat de procès que van cap als rols que han de dur a terme els nens, i 3 d'externs que van cap a la pàgina d'elavoració del pa, pastissos i altres receptes.

 

 

En aquesta direcció el que podreu trobar són diferents receptes per si algun dia us animeu i voleu fer algun tipus de pa.

Aquí estan !!!!

http://www.alimentacion-sana.com.ar/Informaciones/novedades/elpanblanco.htm Comentar aquest document

PROPOSTA WEBQUEST Comentar aquest document

barra.jpg

Dins del document hem escrit la proposta que vam pensar per realitzar la webquest. En ella hi podem trobar els continguts que contindrà cada secció de la webquest.

barra.jpg (17.7 ko)

DIRECCIÓ PER VEURE LA WEBQUEST Comentar aquesta subsecció

http://www.phpwebquest.org/catala/webquest/soporte_tabbed_w.php?id_actividad=3088&id_pagina=1 Comentar aquest document

PRÀCTICA - STUDIO PINNACLES Comentar aquesta secció

PRIMERA PRÀCTICA

La realització de la pràctica de vídeo que vam fer, amb grup, amb l'ordenador va consistir en seguir unes tasques en que es posava en pràctica el programa d'estudio Pinnacles per tal de poder modificar segments d'escenes i canviar-los-hi el significat com per exemple reduir la velocitat d'una imatge, suprimir zooms, afegir música, imatges de fons, etc.

 

SEGONA PRÀCTICA

El 27 de març, el que vam fer el meu grup va ser fer una altra pràctica amb Studio Pinnacles però molt més difícil i rebuscada. En fer-la era semblant a l'anterior però hem molts més moviments, talls, treure troços d'imatges, etc. Trobo que està força bé treballar amb programes així, ja que mai n'havia fet servir, però l'inconvenient que hi ha es que no el podem tenir a casa per al nostre propi ús o per a practicar

PRÀCTIA - CÀMERA DE VIDEO Comentar aquesta secció

PRIMERA PRÀCTICA DE CÀMERA

La primera pràcticade càmera que vam realitzar a l'assignatura de Noves Tecnologies va consistir en agafar una càmera de video i en ella gravar-hi diferents plans i angulacions que es podien realitzar que vam estudiar en la part teórica de la classe.

El que vam fer va ser que cada persona aprengués a utilitzar la càmera i sabes aplicar diferents angulacions i plans a imatges.

La pràctica va estar fàcil, ja que vam tenir un suport teòric que ens va donar el professor anteriorment per facilitan's la tasca.

 

 SEGONA PRÀCTICA DE CÀMERA

El dia 3 d'abril el que vam fer el nostre grup va ser anar a una part de la uni i anar a grabar el que ens manava el full del profe.

El vam començar a llegir i la primera activitat ja ens semblava complicada, així que vam començar per la segona per almenys haver fet algo aquest dia. Vam grabar una per una amb la càmera i haviem de seguir el trajecte de la persona i quan es creuava amb l'altra seguir a aquesta i així successivament. Jo personalment vaig tenir problemes perquè al iniciar el trajecte tenies perfectament enfocada a la persona però a medida que s'anava atansant a la teva altura s'havia de modificar amb el zoom perquè es tallaven una part de cap i de peus de la persona que s'estava grabant. Al final amb paciència ho vaig aconseguir.

LA PLANIFICACIÓ Comentar aquesta secció

Planificació:grau d'apropament de la càmera a la realitat.

PLANIFICACIÓ Comentar aquest document

PLANIFICACI_.doc
PLANIFICACI_.doc (9.6 Mo)

ANGULACIÓ Comentar aquesta secció

Angulació:diferència entre el nivell de la presa de vista i el de l'objecte o subjecte que han de ser enregistrats

ANGULACI_.doc Comentar aquest document

ANGULACI_.doc
ANGULACI_.doc (9 Mo)

PROFUNDITAT DE CAMP Comentar aquesta secció

Profunditat de camp: quantitat d'espai longitudinal captat per la càmera amb nitidesa.

PROFUNDITAT DE CAMP.doc Comentar aquest document

DISTÀNCIA FOCAL Comentar aquesta secció

DISTÀNCIA FOCAL Comentar aquest document

DISTANCIA FOCAL.doc
DISTANCIA FOCAL.doc (915.5 ko)

SEGUIMENT DE LA WEB 2.0 Comentar aquesta secció

El que pretenem amb aquesta activitat és realitzar una activitat didàctica dirigida pels alumnes de primària en que haurem d'utilitzar recursos web 2.0 .

20 ABRIL 2009

Durant bastanta estona el professor ens va fer una classe teòrica on ens explicava una mica per damunt les eines web 2.0 i les avantatges que comporta fer activitats amb elles.

L'última mitja hora de classe la vam dedicar en explorar i averiguar com funcionaven eines web 2.0 per a poder començar la nostra pràctica. Personalment crec que hem vaig fer més lio del que tenia perquè ho vaig veure complicat de realitzar al tenir tants recursos i daamunt descobrir-los per nosaltres mateixos.

27 ABRIL 2009

Durant aquestes dues hores hem estat mirant més eines per poder dur a terme l'activitat. Avui no m'he trobat gaire bé fent classe perquè veia que entrant a la pàgina d'internet que ens habia donat el professor no trobaven cap eina per poder fer el nostre llibre electronic ni com comensar-ho.

Poc abans de acabar la classe vam poder saber en quina eina podrem treballar però no sabem com funciona gaire bé.

30 ABRIL 2009

Avui per primer cop hem pogut entrar a l'eina de TIKATOK però.... hem descobert que no podem fer quaasi res. m'he decepcionat perquè pensava que ja l'haviem trobat però ara ens hem d'espavilar en trobar-ne un altre.

4 MAIG 2009

Avui per fi hem pogut començar a fer la nostra pràctica!! però hem tingut una contraindicació, i es que amb el progama que teniem pensat fer-ho no podiem fer enllaços, ni possar vokis. aixi que hem elegit una altra eina i si que podem continuar.

8 MAIG 2009

Com que des d'un bon principi ja teniem clar que és el que haviem de possar a cada pàgina, vam començar en fer la tapa i la introducció del dossier electrónic. Creiem que es una eina fàcil d'utilitzar encara que està amb inglès.

11 maig 2009

Avui hem pogut introduir vokis però ho hem fet amb veu ja que si ho feiem per escrit no ens deixava explicar gaire cosa, en canvi si parlem ens dona més temps a explicar el contingut.