Portafolio de Sandra Vera

El contenido de este portafolio está protegido

BIOGRAFIA
Comentar esta sección

Hola!!!! Sóc l’Alexandra Vera Mateu. Visc a Mollerussa, Capital del Pla d'Urgell. Vaig néixer un 12 de Maig de 1988 a la ciutat de Lleida, ara tinc 22 anys. Actualment, estic cursant 3r de MEF. 

Abans d’entrar a la Universitat de Lleida i poder complir el meu somni d’estudiar Magisteri d’Educació Física, vaig cursar un Cicle de Grau Superior d'Animació Sociocultural a l'I.E.S RONDA de Lleida, on d'allí en tinc una gratificant experiència.

Estudiar Magisteri va ser una decisió molt fàcil perquè des de sempre m'ha agradat treballar amb nens/es de 6 a 12 anys.

Tinc experiència en aquest àmbit, perquè durant l’estiu treballo com a Monitora de Temps de Lleure a l’esplai de Mollerussa. Si que aquest, és considerat com Educació No Formal però, també inculquem als nens i nenes uns valors, unes normes de convivència…

Per acabar dir que espero treure’n un gran profit de les pràctiques i aprendre dels professors, dels alumnes i del centre en general.

M’agradaria en un futur no molt llunyà, poder posar en pràctica tot el que aprendré durant aquests 3 mesos de pràctiques.

Per contactar amb mi: sandravera_gis@hotmail.com

EL MEU CENTRE DE PRÀCTIQUES
Comentar esta sección

El CEIP Mestre Ignasi Peraire és de titularitat pública i depèn del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. El seu finançament és mitjançant fons públics, és a dir, pel Departament d’Ensenyament comptant amb l’ajuda de l’Ajuntament de Mollerussa i de l’A.M.P.A (Associació de Mares, Pares i Alumnes).

Pel que fa a la tipologia de centre, és un sistema obert, el qual facilita la interconnexió d’influències amb l’ambient que l’envolta.

A més, és un centre laic i la seva llengua oficial és el Català. El col·legi Mestre Ignasi Peraire imparteix classes des de l’Educació Infantil fins a Primària (de 3 a 12 anys). És de dues línies. Per tant, hi ha dues classes a cada curs, menys a 5è que només són una sola classe. Actualment, està format per 17 grups classe.

El nombre de professors és d’un total de 32, dels quals 17 són tutors a la seva corresponent classe. A part, al centre trobem el professor de Religió, els especialistes (d’Educació Física, Especial, Infantil, Anglès i Música) i també els especialistes de l’E.A.P (Equip d’Assessorament Pedagògic).

 

ALGUNES FOTOGRAFIES DEL CENTRE PER FORA.pdf Comentar este documento

ALGUNES FOTOGRAFIES DEL CENTRE PER FORA.pdf

En aquest apartat trobareu un document amb PDF on es veuen unes quantes fotografies del meu centre de pràctiques. Només són de la part exterior.

Més específicament són els pati dels grans, l'entrada dels d'Infantil a les seves aules i el pati dels petits.

ACTIVITAT D'AULA DE L'ESTUDIANT Comentar esta sección

DOCUMENTACIÓ Comentar esta sección

RESUM OBSERVACIÓ PARTICIPANT Comentar este documento

RESUM OBSERVACIÓ PARTICIPANT.pdf

 

En aquest apartat trobarem un petit resum sobre l'Observació Participant.

ASPECTES GENERALS DE LES CLASSES D'EDUCACIÓ FÍSICA Comentar este documento

MATERIAL Comentar esta sección

RIURE JUGAR I PARTICIPAR. Comentar este documento