Ainoa Muñoz

Biografía Comentar esta biografía

Imagen representante Ainoa Muñoz

Ainoa Muñoz Daniel va nèixer a Lleida el 15 de Septembre del 1988. Va cursar els seus estudis des que tenia 3 anys fins al batxillerat al col·legi Claver de Raimat. Mentre estudiava, practicava el seu esport preferit, el futbol. Una vegada acabat el batxillerat va decidir anar a estudiar als Estats Units d'Amèrica durant any amb l'ajuda d'una beca. Ara per ara, està estudiant Magisteri d'Educació Física a la Universitat de Lleida.

Examen Informàtica Comentar esta sección

exameninfo.doc Comentar este documento

exameninfo.doc
exameninfo.doc (20 ko)

Diari de la web 2.0 Comentar esta sección

20 d'Abril:

 

Aquest dia a l'aula hem accedit a la pàgina web on es troben els diferents tipus de web 2.0. L'objectiu ha estat que anessim explorant totes eines, una per una, i descobrissim per nosaltres mateixos com funcionen.

 

El problema que ha hagut en general és que l'explicació de cada eina estava en anglès, i per qui no dominen la llengua extranjera ha suposat un gran problema. Per sort, a nosaltres no ens ha suposat un gran problema ja que dominem bastant aquest idioma. 

 

Per cert, en aquesta activitat tinc com a companya a la Mery Vázquez!

 

27 d'Abril:

 

Durant la setmana prèvia a aquest dia vam estar explorant una mica més els diferents tipus d'eines però no vam tenir massa èxit. Teniem pensat fer un llibre electrònic d'una unitat didàctica.

 

Avui a l'aula hem tornat a dedicar una estona més a seguir explorant les eines i finalment hem trobat un parell o tres que ens agradaven. El primer que hem fet ha estat preguntar al professor què li semblava i en una d'elles ens ha dit que era massa fàcil, i que busquessim una altra eina que no sapiguessim utilitzar.

 

Una vegada hem tingut unes quantes eines mirades i remirades, hem intentat decidir el tema de l'activitat i, descartant la primera pensada, hem decidit fer-ho sobre els animals i amb l'eina anomenada www.tikatok.com.

 

30 d'Abril:

 

Avui hem entregat la proposta de la Web2.0.

 

Ahir vam quedar amb la companya per realitzar aquesta proposta i tot i que semblava fàcil ens va portar una bona estona. Vam concretar els continguts, els objectius, la descripció, per qui estava orientada, etc. Per detallar els continguts vam estar mirant el decret perque s'ajustes el més possible als alumnes que proposavem.

 

Hem tingut dificultats alhora de decidir el tema ja que creiem que un tema força general.

 

Ara hem d'esperar que el professor ens retorni la proposta per començar a treballar.

 

12 de Maig:

 

Divendres passat el professor ens va retornar la proposta corregida. Tal i com nosaltres ens pensavem, l'error principal era el títol ja que és força general. Després d'acabar la classe ens vam dirigir al professor i li vam preguntar que què pensava sobre si agafavem un grup específic dels animals i ell hi va estar d'acord.

 

Per tant, el que hem fet és corregir tot el que estava marcat com a malament a la proposta i pensar quin grup podiem agafar per treballar. Finalment, vam decidir que ho fariem sobre els mamífers.

 

Durant aquestos dies hem estat parlant sobre com estructurariem el treball, és a dir, de quines parts consistiria. Finalment, hem decidit que ho estructurariem amb dos parts: una de continguts i l'altra d'activitats amb les solucions corresponents.

 

20 de Maig:

 

Durant la setmana prèvia hem estat buscant informació, imatges i activitats a través dels llibres de text, pàgines web, etc. per tal de posar-la als nostres continguts.

 

Les coses que hem tingut en compte alhora de fer els continguts ha estat posar paraules clares i adequades al públic corresponent, imatges una mica divertides, activitats sense molta complicació i específiques del tema, etc.

 

Amb tota la informació buscada, hem començat a introduir-la a la pàgina web a l'apartat de continguts. D'aquesta manera ja teniem quasi la meitat de la feina enllestida.

 

29 de Maig:

 

Durant aquesta setmana hem seguit buscant activitats per diferents llocs i hem anat posant a la eina les que nosaltres creiem més convenients. De la mateixa manera que seguidament posavem les solucions al final.

 

Avui hem tornat a quedar per acabar de mirar-nos-ho entre les dos i arreglar els petits desajusts que puguin haver. Hem modificat alguna activitat per una altra i finalment ho hem donat per bo.

 

Finalment, hem enviat un correu al nostre professor amb la pàgina web de la nostra web2.0 i d'aquesta manera comunicar-li que ha ho hem acabat!

Proposta eina Web 2.0 Comentar esta sección

Proposta Web2.0.doc Comentar este documento

Proposta Web2.0.doc
Proposta Web2.0.doc (124.9 ko)

Pàgina Comprimida Web2.0 Comentar esta sección

tikatok.rar Comentar este documento

tikatok.rar
tikatok.rar (229 ko)

Pràctica video 4 Comentar esta sección

La pràctica 4 ha sigut molt semblant a la pràctica 2, on també hem utilitzat el programa Studio.

 

Ens han aparegut un seguit d'imatges en moviment les quals les haviem d'ordenar tal i com ens deia la fitxa que en Xavier Carrera ens havia donat. A més a més, hem hagut de treure troços del video que no havien d'aparèixer, posar una transició com a mínim, un títol, veu en off en totes les escenes, agafar una imatge fixa sobre una flor, etc.

 

Les imatges eren de la Vall de Núria, de l'estació del tren, el tren, paisatge... Molt boniques!

Pràctica video 3 Comentar esta sección

A la pràctica 3 vam tornar a treballar amb la càmara de video i en grups. Haviem de fer un seguir d'activitats marcades en un full, les quals unes eres individuals, com l'enregistrament d'imatges en moviment de vianants que es crusaven l'un amb l'altre, i les altres en grup, com l'enregistrament d'imatges fixes relacionades amb aspectes com l'austeritat, el contrast, inutilitat, vitalitat, etc.

 

L'última activitat, que no vam tenir temps de fer-la, tractava de fer una representació mentre que la persona que enregistra ha d'utilitzar almenys 8 plans i un moviment de càmara.

 

L'aspecte més important que hem aprés ha estat l'enregistrament d'una panoràmica de seguiment.

Pràctica video 2 Comentar esta sección

En aquesta pràctica hem utilitzat l'ordenador, concretament el programa Pinacle Studium 8.

 

A més a més de saber enregistrar, el que hem de dominar també es editar videos. Per això utilitzem aquest programa. Aquest ens ensenya a retallar troços del video que no volem que hi surtin, posar crèdits, titols, música, veu, efectes, etc. Es un programa molt semblant al que ve incorporat al windows, Windows Movie Maker.

 

En aquesta pràctica el que hem hagut de fer és seguir un guió que ens havia proporcionat en Xavier Carrera, el qual ens demanava primer de tot que ajuntessim els videos i imatges fixes que hi havia, retallessim troços d'un video, posar crèdits, veu en off, títol, transicions, etc.

 

El més important era que tothom manegés el ratolí ja que era necessàri que tothom sapigués utilitzar el programa de cara a l'examen.

Pràctica video 1 Comentar esta sección

La primera pràctica que he realitzat ha estat amb la càmara de video. El nostre grup, el grup 8, no domina gaire la tècnica d'enregistrar i, per tant, ens ha estat bastant complicat fer el que el full ens demanava.

 

En aquesta pràctica hem hagut de fer 5 activitats, unes individuals i d'altres en grup. El tema principal que es tractava era els diferents tipus de plans, angulacions, etc. Més o menys sabiem de què anava ja que la classe teòrica anterior ho haviem treballat.

 

Per mi el més fàcil ha estat posar a punt la càmara abans d¡enregistrar, i el més difícil ha estat fer les activitats individuals.

27 de Març Comentar esta sección

Després de tots aquests dies de treball, hem ens hem reunit per acabar de realitzar els últims detalls i, d'aquesta manera, donar per finalitzat el nostre webquest.

 

Avui hem fet les barres horitzontals i els enllaços externs, que era l'últim que ens quedava per fer. I com a últim detall important, hem creat al nostre portafoli l'accés al nostre webquest a partir d'un enllaç.

 

 

23 de Març Comentar esta sección

Avui, com cada setmana que no tenim classe, ens hem reunit per acabar de concretar les coses que ens falten per fer i tot el que s'hagi de buscar.

 

Primer de tot, hem penjat els vokis que vam fer l'altre dia. Hem mirat la serie de videos que haviem recollit durant la setmana per tal de posar el que més informació donés i més ben presentat estigués. I per últim, hem fet les taules de procés i autoavaluació i hem posat els enllaços interns.

16 de Març Comentar esta sección

Amb la proposta del webquest corretgida, l'hem penjada al nostre portafoli amb les modificacions corresponents.

 

Seguidament, hem començat a rectificar i completar tots els apartats de la webquest per tal de donar la part escrita per acabada.

 

Una vegada completat, hem començat a penjar imatges fixes i una taula de valoració. A més a més, hem creat els vokis.

9 de Març Comentar esta sección

Avui a classe hem entregat la nostra proposta webquest impresa en un paper. No l'he, penjada al nostre portafoli ja que esperem la seva correcció.

 

El temps restant que hem tingut, l'hem destinat a la iniciació del nostre webquest a partir de la nostra possible proposta. Hem establert els colors, la lletra, l'estructura. Hem buscat imatges i pàgines web sobre el nostre tema.

 

A més a més, disposàvam del professor per resoldre algún dubte sobre el funcionament del webquest.

 

2 de Març Comentar esta sección

Tot i que aquesta setmana no tenim classe, ens hem reunit per especificar que farem durant la setmana i d'aquesta manera ho tindrem enllestit per la setmana següent.

 

Primer de tot hem dit de redactar la nostra propia biografia en un full a part per més endavant penjar-les al nostre portafoli. Segon, hem treballat en la proposta del webquest i, ja que no l'hem acabada, hem decidit seguir treballant-la durant la setmana.

 

Per últim, hem especificat el tema del nostre webquest, el qual serà la Contaminació Atmosfèrica i el tipus de tasca serà la persuació.

23 de Febrer Comentar esta sección

Avui per ser el primer dia, hem començat a treballar amb el funcionament del webquest. Ens han donat algunes explicacions sobre com enfocar-lo i en què s'hauria de basar.

 

Finalment i una vegada orientats, hem hagut de decidir el tema sobre el qual aniria la nostra webquest i, a més a més, elegir quin tipus de tasca s'aproximava més al contingut i objectiu del nostre webquest.

Accés al meu webquest Comentar esta sección

http://phpwebquest.org/newphp/webquest/soporte_tabbed_w.php?id_actividad=3043&id_pagina=1 Comentar este documento

Proposta Webquest Comentar esta sección

Introducció:

 

Actualment, el tema de la contaminació atmosfèrica és un problema molt important i és necessari que sigui conegut per tal de poder-lo evitar.

Qualsevol activitat que realitzem diàriament pot produir contaminació. Exemples clars són els vehicles, els productes de neteja, la calefacció, el no reciclar, etc.

El que pretenem en aquest webquest és informar-vos de com intentar evitar o reduir la contaminació per tal de tenir cura de la nostra atmosfera.

 

 

Tasca:

 

Per tal que conegueu la contaminació atmosfèrica i profunditzeu en el tema, us proposem que us prepareu per escrit i oralment un discurs. Treballareu en grups de 3 o 4 persones a partir de la informació que us facilitem en els enllaços. Haureu de convèncer a una audiència determinada perquè intentin reduir la contaminació.

Procés:

 

A partir dels enllaços que us hem proporcionat anteriorment sobre la contaminació atmosfèrica, començareu a preparar per escrit el vostre discurs.

Haureu de posar-hi una introducció per tal d'explicar sobre què va el discurs. Seguidament escriureu tots els efectes i principals formes de contaminació i maneres per evitar-la. D'allí extrauràs conclusions i propostes per convèncer al públic present. Recordeu que el treball ha de ser en grup. Per tant, heu de col·laborar tots i repartir-vos bé la feina per tal que es vegi una tasca grupal.

Quan tingueu realitzat el treball per escrit, l'haureu de preparar molt bé de forma oral ja que, a més del que direu, és important amb el convenciment que es diuen les coses per tal de persuadir a la gent.

Avaluació:

S'avaluaran els següents punts:

  • Ús adequat dels recursos proporcionats.
  • Elaboració de la tasca de manera correcta.
  • Treball per escrit sobre la contaminació atmosfèrica.
  • Discurs oral per tal de convèncer al públic.
  • Treball en grup.

Es puntuarà segons la qualitat dels punts mencionats anteriorment per individual. Els possibles resultats obtinguts seran insuficient, bé, molt bé o excel·lent. Si la majoria dels apartats són insuficients voldrà dir que no heu treballat correctament i no us ha quedat clar el tema sobre la contaminació atmosfèrica.

 

Conclusions:

 

Després de la realització del treball, podreu comprendre perquè és tant important evitar la contaminació. L'objectiu és que també us apliqueu les propostes que haureu exposat al discurs per tal d'evitar-la. També podreu arribar a pròpies conclusions.