Portafolio de Mariona Gilabert

El contenido de este portafolio está protegido

BioGraFia Comentar esta sección

Sóc la Mariona Gilabert Roca, tinc 22 anys i  actualment visc a Mollerussa. Realitzo el tercer i últim curs de Magisteri d'Educació  Física, que conclou en viure la realitat durant tot el primer quatrimestre, d'un centre escolar.

Anteriorment vaig realitzar el Cicle d'Educació Infantil a l'IES Ronda de LLeida, durant 2 anys, que hem va permetre accedir a la Universitat de Cappont.

En un futur espero poder continuar estudiant per complementar les meves capacitats com a educadora, ja que per exemple la branca de la Psicopedagogia hem crida molt l'atenció, i penso que és una manera molt interessant i positiva d'anar enriquint tots els meus conèixements assolits durant aquests 3 anys. 

Les motivacions que m'han dut a realitzar la carrera de magisteri són moltes, ja que des de sempre m'ha agradat el món de l'educació, no tan sols el formal, és a dir el que es realitza des de l'escola, sinò el no formal, l'educació que és realitza a casa, a l'espai de joc, al temps lliure, a les activitats extra escolars, etc.

L'educació és un dret fonamental per l'èsser humà, i penso que la tasca dels professors és molt important, així com la col·laboració d'aquest  en el creixement humà de cada alumne, i en l'adquisició dels seus  coneixements.

Per finalitzar la meva biografia espero treure molt profit d'aquesta exepriència durant aquest periode de pràctiques, aprendre dels professors, aprendre dels alumnes i del centre en general. Desitjo poder formar-me a partir d'aquesta realitat educativa, per així poder pendre la suficient confiança en mi mateixa, per ser una molt bona educadora especialitzada en Educació Física, en un futur no molt llunyà.