Portafolio de Miquel Massana

Biografia Comentar aquesta biografia

Imatge representativa Miquel Massana

Em dic Miquel Massana Macià, sóc natural d'Artesa de Segre i tinc 19 anys.

Actualment estic cursant 1er de Mef ja que m'agraden els nens i l'activitat física.

M'agrada molt pràctica tot tipus d'esport, però el meu preferit es el futbol que es el que practico des de fa molts anys.

 

Examen Informàtica Comentar aquesta secció

Webquest Comentar aquesta secció

Proposta Webquest Comentar aquest document

Proposta webquest.doc

Valors o competitivitat?

Tipus de plans Comentar aquesta secció

En aquest document hi ha unes fotes amb la planificació corresponent.

Tipus de plans.doc Comentar aquest document

Tipus de plans.doc
Tipus de plans.doc (269.3 ko)

Tipus d'objectius Comentar aquesta secció

He elaborat una activitat on hi apareixen imatges amb el seu objectiu (angular, normal o tele objectiu)

Activitat Comentar aquest document

Tipus d'objectius.doc

Objectius: angular, normal i teleobjectiu

Diari del webquest Comentar aquesta secció

En aquest diari està especificat per semanes el treball realitzat del nostre webquest.

PRIMERA SETAMANA (16-02-09 al 20-02-09) Comentar aquesta subsecció

El dilluns 16 hem tingut la primera sessió de pràctica ja que el nostre grup forma part del grup general B. En aquesta primera sessió ja teníem de portar els grups elaborats. El nostre està format pel Gerard Domingo, el Sergi Solé i jo.

En aquesta primera setmana no hem  pogut començar ha treballar amb el webquest ja que hem tingut alguns petits problemes a l’hora de registrar-nos.

SEGONA SETMANA (23-02-09 al 27-02-09) Comentar aquesta subsecció

En aquesta segona setmana el nostre grup no li ha tocat anar a classe, en conseqüència no em pogut parlar amb el Xavier per a solucionar el nostre problema.

En conclusió, una altra setmana en blanc.

TERCERA SETMANA (2-03-09 al 6-03-09) Comentar aquesta subsecció

A la tercera va la vençuda i per fi hem pogut ja accedir a la nostra pàgina phpwebquest.

Aquest dilluns, el Xavier ens ha explicat el funcionament de la pàgina phpwebquest i els requisits mínims que ha de tenir els diferents apartats del nostre webquest.

Hem elaborat la proposta del nostre webquest, i sincerament ens ha costat molt escollir el tema ja que hem volgut que sigui un tema relacionat amb l’educació física. Després de pensar unes quantes hores hem decidit de treballar els valors en l’educació física enfront la competitivitat.

QUARTA SETMANA (9-03-09 al 13-03-09) Comentar aquesta subsecció

En aquesta quarta setmana el grup ens hem començat a ficar una mica nerviosos ja que queda poc temps per entrega el nostre webquest i encara no tenim molt clar per on encarar el projecte. Malgrat aquesta situació adversa hem decidit de quedar per mirar altres webquest que estan a la xarxa i així fer-nos una idea.

CINQUENA SETMANA (16-03-09 al 20-03-09) Comentar aquesta subsecció

Aquest dilluns hem tingut classe i ens ha anat força bé ja que hem pogut resoldre uns quants dubtes ja que estàvem encallats i no arrancàvem. A més amés el Xavier ens ha comentat que els del grup B tenim l’opció d’entregar el projecte una mica més tard, concretament la setmana del 17 d’abril. La veritat es que ha donat bastant aire ja que portem el webquest una mica atrassat.

SISENA SETMANA (23-03-09 al 27-03-09) Comentar aquesta subsecció

Aquesta setmana ens hem ficat les piles i hem avançat força el webquest. Hem elaborat esborranys del apartats d’introducció, tasca i procés. Tot i que encara no està penjat a la pàgina phpwebquest, el nostre webquest va agafant forma, en conseqüència la tensió del grup ha baixat. Fins i tot ens ho estem passant bé elaborant el nostre webquest ja que el tema escollit ens agrada a tots, la qual cosa fa que sigui distret i interessant.

Anàlisis imatges Comentar aquesta secció

En aquest document està analitzada una imatge. 

Imatge Benetton.doc Comentar aquest document

Imatge Benetton 2 Comentar aquest document

Web 2.0 Comentar aquesta secció

En aquest document adjunto la proposta de la l'activitat web 2.0

Proposta activitat web 2.0 Comentar aquest document

Diari de l'activitat escolar web 2.0 Comentar aquesta secció

En aquest diari està especificat per semanes el treball realitzat de l'activitat escolar web 2.0

PRIMERA SETMANA (20-04-09 al 24-02-09) Comentar aquesta subsecció

En aquesta primera setmana varem assistir a la classe del dilluns, on ens hem assabentat de que es tenia que fer en aquesta segona pràctica. El mateix dilluns a classe ja varem  començar a pensar la idea de la nostra activitat escolar web 2.0 ja que la següent setmana hem d’entregar la proposta. Havíem pensat de buscar una bateria d’imatges d’instruments musicals i relacionar-ho amb el seu soroll musical.

SEGONA SETMANA (27-04-09 al 1-05-09) Comentar aquesta subsecció

En aquesta segona setmana, el dilluns varem assistir a classe i el Xavier ens va resoldre alguns dubtes que teníem. Després vam començar a fer la proposta, però vam tenir alguns problemes ja que no teníem del tot clar com afrontar l’activitat. Vam decidir de navegar per la xarxa a la pàgina: http://www.go2web20.net/ i altres on vam trobar diferents eines de web 2.0. A mitja setmana varem quedar per acabar la proposta, tot i que ens va costar una mica, la vam omplir casi tota ja que l’apartat de la principal eina utilitzada està per determinar. Quan el Xavier ens retorni la proposta corregida, rectificarem tot allò que no sigui correcte i començarem a elaborar el treball.

TERCERA SETMANA (4-05-09 al 8-05-09) Comentar aquesta subsecció

Aquesta setmana el Xavier ens ha retornat la proposta, i ens ha anotat que serà complicat trobar l’eina adient per a realitzar la nostra activitat. Durant la setmana no hem treballat ja que hem esperat a que ens tornès la proposta. Estem una mica preocupats ja que hem buscat molt per la xarxa i no hem trobat res. Si no trobem una eina que s’adapti per a realitzar l’activitat haurem de canviar-la.

QUARTA SETMANA (11-05-09 al 15-05-09) Comentar aquesta subsecció

A finals d’aquesta setmana, hem demanat una tutoria amb el Xavier per intentar solucionar el problema, de trobar l’eina adient. Ens ha dit que una eina que ens pot servir és zoho network, la setmana vinent l’explorarem i si ens va bé, ja ens i ficarem a fons ja que ens queden pocs dies per entregar l’activitat.

CINQUENA SETMANA (18-05-09 al 22-05-09) Comentar aquesta subsecció

Aquesta setmana ha sigut molt productiva ja que hem avançat molt l’activitat, i només ens falten 4 detalls per poder-la entrega definitivament. L’eina que ens va recomanar el Xavier ens ha anat molt bé ja que no hi hem trobat cap dificultat. És una eina fàcil d’utilitzar, la qual cosa ens ha permès pujar tot tipus d’imatges, sons, gravacions...

SISENA SETMANA (25-05-09 al 29-05-09) Comentar aquesta subsecció

En aquesta última setmana ja hem acabat quasi d'enllestir la nostra activitat. La veritat es que no hem tingut cap mena de dificultat ja que l'eina utilitzada és relativament fàcil de manejar. De moment, estem força contents del resultat final ja que de bon principi vam tenir moltes dificultat i pensàvem que no trobaríem l'eina adequada. Algun dia de la setmana que bé ja podrem entregar la activitat finalitzada.