El portafoli de l'Héctor Fernández Puig

Pla

L'enllaç marcat [+] permet publicar després d'amagar les subseccions que conté la secció corresponent.

Biografia Comentar aquesta biografia

Imatge representativa Héctor Fernández

Nascut l'11 de maig de 1990, després de tota una vida al col·legi Mirasan, ara em trobo a la UDL estudiant magisteri d'educació física.

La meva vida s'ha basat durant molt de temps en l'esport, més concretament el tennis, però ara simplement és un hobby per mi.Ara el que m'agrada molt és ser monitor, estic fent de monitor a l'A.E.GARBÍ, que forma part del Centre Marista d'Escoltes (CMS).

Per contactar amb mi:

Pràctica 1 d'informàtica
Comentar aquesta secció

Aquí es troba el contingut de les pràctiques d'informàtica realitzades durant el curs.

Pràctica 1 ( webquest) Comentar aquesta subsecció

Primera proposta del webquest Comentar aquest document

Webquest.doc
Webquest.doc (27.1 ko)

Diari de la webquest Comentar aquesta subsecció

Setmana del 23 de febrer a l'1 de març

Un cop tenim feta ja la proposta de la webquest, i presentada, comencem a idear el Carles, el Javi i jo com hauria d'anar més o menys la webquest. Aquesta setmana també se'ns ha retornat la proposta de la webquest, i segons les correccions o suggerències del Xavi Carrera, hem decidit que les nostres activitats no només es basaran en el Paint, sinó que també farem servir programes on-line. El treball per a la següent setmana és començar a crear la webquest.

 

Setmana del 2 al 8 de març

Durant aquesta setmana hem fet bàsicament el que seria la introducció de la nostra webquest, que per si no ho havia dit tractarà sobre el paint, i programes de dibuix on-line. En el moment de fer la webquest és una mica dur, perquè és una cosa que no acostumes a fer, però un cop hi estàs ficat, cada cop sembla més interesant. Per a la setmana vinent el que s'ha de fer és continuar amb el ritme de treball que portem, i fer més apartats de la webquest.

 

Setmana del 9 al 15 de març

Aquesta setmana hem aconseguit fer un altre apartat de la nostra webquest, l'apartat de la tasca. Ens ha portat una estona perquè ja ens hem d'exprimir una mica més el cervell per treure unes bones idees, però finalment segons la meva opinió ha quedat bé. LLavors per la setmana següent s'hauran de fer més apartats de la webquest.

 

Setmana del 16 al 22 de març

Després d'una setmana intensa, el que hem aconseguit és no continuar endavant pel que fa a la pàgina de php webquest, però ens hem estat mirant diversos webquests per agafar una idea de com fer algunes activitats, perquè les idees de com voliem fer aquest apartat de les activitats fa uns dies ja no són les mateixes que les d'ara, per això ens hem quedat una mica parats. Ja que aquesta setmana no hem treballat tant com les altres, la setmana següent toca ficar-se les piles i començar un altre apartat de la nostra webquest.

 

Setmana del 23 al 29 de març

Durant aquesta setmana com encara no ens hem entès gaire bé pel que fa a l'apartat de les activitats, dons hem decidit passar a a l'avaluació, i hem fet una taula, o rúbrica d'autoevaluació, però tenim un petit problema, i és que no ens deixa modificar aquest apartat, quan encara ens falta ficar l'evaluació per part del mestre a l'alumne, i modificar algun color de la rúbrica ja feta. Per a la setmana vinent el primer que s'ha de intentar fer és solucionar aquest problema.

 

Setmana del 30 de març al 5 d'abril

S'ha decidit aquesta setmana que cada component del grup pensarà tres activitats per poder acabar així definitivament l'apartat de les activitats i més endavant farem una posada en comú, ja que podem entregar la nostra webquest després de setmana santa (gràcies Xavier) i també el dia de la posada en comú acabarem el que ens falta, i la conclusió.

 

 

Pràctica 2 d'informàtica
Comentar aquesta secció

WEB 2.0 EL MISTERI DE LA MANSIÓ TRIVUSBOL Comentar aquest document

Proposta Web 2.0 Comentar aquest document

Proposta.doc
Proposta.doc (120.3 ko)

Diari de la pràctica 2 Comentar aquesta subsecció

Setmana del 20 al 26 d'abril

Durant aquesta setmana hem començat a plantejar el que volem fer exactament en la pràctica dos, i hem començat plantejant que volem crear un joc, però no acabem de veure-ho clar. Com a vingut tot això molt de sobte haurem de replantejar moltes coses. Per la setmana vinent haurem de ficar-nos-hi en serio i treure'n alguna cosa clara, ja que s'ha d'entregar la proposta la setmana vinent.

 

Setmana del 27 d'abril al 3 de maig

Durant aquesta setmana hem estat pensant, i finalment ens ha sortit una proposta bastant acceptable, com l'haviem d'entregar aquesta setmana dons ens hem ficat les piles. Per la següent setmana, només fa falta esperar que li sembla al Xavier la nostra proposta per començar a tirar-ho tot endavant.

 

Setmana del 4 al 10 de maig

Aquesta setmana està sent intensiva, ens hem repartit la feina entre els integrants del grup, i jo personalment estic interesat per veure com quedarà el nostre interessant joc d'investigació d'un assassinat. Ara ja només queda aplicar-se una mica a la feina, i en una setmana o dues o tindrem enllestit.

 

Setmana de l'11 al 17 de maig

Durant aquesta setmana hem estat fent la feina individual i jo personalment he treballat en com poder solucionar o quina activitat fer per a que es resolgui la nostra activitat. Només hem de trobar un dia per quedar els del grup... ara tenim moltes coses a fer i és difícil trobar moments per quedar per acabar d'enllestir-ho tot.

 

Setmana del 18 al 24 de maig

Aquesta setmana només hem quedat per adelantar feina i hem ficat en comú les històries dels personatges que surten en el joc per a que després no apareguin possibles errors entre d'altres coses que farien anar el joc malament. Per la setmana vinent, només faltarà juntar totes les parts que cadascú fa i formar la pàgina web, o blog.


Setmana del 25 al 31 de maig

Degut als examens d'aquesta setmana el treball s'ha quedat un a mica paralitzat, i hem decidit com serà el desenllaç de la nostra història i hem deixat per fer la pàgina web per la setmana vinent ja que no tenim prou temps. Ara ja tenim tota la història montada, només falta pujar-ho tot a la web.

 

Setmana de l'1 al 7 de juny

Aquesta setmana ha estat la setmana clau, hem acabat per fi el nostre gran joc d'investigació i ens ha agradat el resultat. Estem satisfets del treball realitzat i no considerem que hem treballat poc ans al contrari, considerem que la nostra dedicació ha estat important.