Portafolio de Ton Romero

Plan

El vínculo marcado [+] permite publicar y además ocultar las subsecciones que contiene la sección correspondiente.

Biografía

 

Bones a tothom!!

Hola, em dic Ton Romero i actualment estic estudiant Magisteri d'Educació Física, concretament,estic acabant assignatures de primer curs a les quals no em vaig poder matricular l'any passat, i també estic matriculat a gran part d'assignatures de segon curs.

Ho faig així per què treballo en una botiga d'instruments de música, de dimarts a dissabte en jornada complerta, a més de treballar alguna nit de la setmana en un pub (visca el pluriempleo!!), i clar... em falta una mica de temps per poder cursar tot un curs senser.

Tinc la titulació de:

Auxiliar Electrònic. FPI.

Tècnic en Manteniment de Sistemes Informàtics. FPII. (Practiques voluntàries realitzades duran 365 dies en l'empresa Electrònica Melé)

Tècnic Especialista en Imatge. Mòdul de Grau Superior. (Pràctiques del curs, un total del 20% de les hores del cicle, realitzades en la productora de vídeo Trèvol).

He treballat en diverses empreses:

Com a tècnic informàtic a ELTEC.

Tècnic instal·lador de TV,NET i TELF durant 3 anys a MENTA, actualment ONO.

I com he dit, des de fa 4 anys treballo en una botiga d'instruments de música, MUSICAL MOLLERUSSA, on soc dependent, venc intruments de tot tipus i faig certes feines de lutheria en guitarres baixos i diferents instruments de corda.

Com a bon estudiant, he treballat en moltes altres coses per poder guanyar un sou mentre estudiava, he collit fruita als estius, he fet de califugador, de reponedor al Carrefour, etc, tots aquest treballs tan interessants i ben pagats que es fan quan estudies (visca la precarietat laboral!!).

A part de tot això tan fantàstic i apassionant, per no dir avorrit, sempre he tingut dos aficions,una tocar la guitarra o el baix en algun grup de música, i per sort sempre en grups bons, he pogut gravar dos discs i en breu hauríem de gravar el que farà tres, l'altra gran afició és el karate, un ART que recomano a tothom!!!

Salut !!!!

Para contactarme:

EXAMEN INFORMÀTICA

internet.jpg

internet.jpg
internet.jpg (5.4 ko)

Projecte Activitat Web2.0

Crear una activitat educativa per als alumnes mitjanánt les eines web 2.0

Enllaç Activitat Problemes i Fonemes

Proposta d'activitat

Fitxa_Pro...doc
Fitxa_Pro...doc (145.4 ko)

Diari de l'activitat

 

Entrada 01:

Un cop el nostre professor ens va plantejar el projecte que havíem de duu a terme, ràpidament se'ns va ocorre la nostra proposta ja que, com aquell qui diu, en l'elaboració de la pràctica anterior varem veure el ventall de possibilitats que oferien certes eines.

La nostra proposta gira al voltant del treball de la consciència fonològica mitjançant les eines d'animació, àudio, xarxes socials i qüestionaris web2.0.

El nostre objectiu és crear activitats tan divertides com lúdiques.

 

Entrada 02:

Hem començat a buscar les eines adients que ens ajudin a duu a terme la nostra activitat però se'ns planteja un conflicte, no sabem quina eina emprar o quin format de disseny utilitzar per presentar les activitats, intentarem fer-ho a través de xarxes socials, com pot ser un blog.

Estem explorant per mirar de decidir quina manera és la més adient.


Entrada 03:

Després de cerca per la web diferents planes i observar les diferents formes que podíem plantejar l’activitat, hem decidit que la millor opció és crear una plana web. Creiem que així tindrem més llibertat que no pas en una ret social, i per altra banda als nen els hi serà més fàcil desenvolupar-s’hi.


Entrada 04:

Ja hem decidit quines activitats realitzarem: crearem vídeos animats amb Goanimate i els hi posarem l’àudio amb Vozme, és gràcies a aquesta última eina que podem fer la nostra proposta, té l’opció de treballar en català i la suficient qualitat com per poder apreciar les diferències entre els diferents fonemes catalans.


Entrada 05:

Per mirar de complementar les activitats  i per fer un plantejament una mica més interactiu, decidim fer uns qüestionaris amb Mystudiyo, els alumnes podran participar de forma directa responent a les preguntes relacionades amb els continguts dels vídeos, a la vegada ells mateixos podran observar si han aprés alguna cosa.

 

Entrada 06:

Creiem que hem desenvolupat un projecte força interessant com a eina de complement per al treball de la consciència fonològica i la gramàtica en nens. Per una altra banda, nosaltres hem complementat el treball de quatre eines web2.0 diferents en un sol producte final.

Estem molt contents amb el resultat, finalment hem pogut donar forma a l’idea que teníem al cap tal i com ho havíem imaginat en un principi.

Projecte Vídeo

Projecte WebQuest

http://www.phpwebquest.org/catala/webquest/soporte_tablon_w.php?id_actividad=3560&id_pagina=1

http://www.phpwebquest.org/catala/webquest/soporte_tablon_w.php?id_actividad=3560&id_pagina=1

Aquest és l'anllaç a la nostra webquest, una webquest dedicada a les eines d'edició web 2.0 i la nostra història més recent

Diari del Projecte

 

Entrada 01:

Després de donar-li molts tombs ja tenim una idea per al nostre projecte, farem una webquest de creació, molt transversal i on la utilització de les TIC per part de l'alumne serà el principal eix de treball.

L'idea principal és la següent, partint del quadre de Picasso "El Guernica",els alumnes hauran de recollir informació sobre el bombardeig de  la població de Guernica per després fer-ne una reinterpretació pròpia en un còmic mitjançant eines d'edició web 2.0.

 

Entrada 02:

Trobar la manera de crear un entorn adient per la nostra temàtica no està resultant senzill, crec que estem fent una estètica massa fosca, massa seriosa, tenint en compte que va dirigida a nens de cicle superior.

Poc a poc anem avançant en el contingut, crec que hem tingut una molt bona idea, m’agrada molt la tasca que els hi fem fer, crec que podran aprendre moltes coses interessants.

 

Entrada 03:

Continuo sense veure gaire clara la estètica de la nostra webquest, continuo pensant que és massa seria, a mi m’agrada, però no hi ha colors, hi ha massa negre, si estigues pensada per adults no passaria res, però no és el cas. Ens haurem d’esforçar i trobar una combinació de colors més infantil.

Ja tenim redactat tot el text, introducció, tasca, etc., començarem a donar-li forma a tot plegat.

 

Entrada 04:

Començo a estar una mica fart d’aquest programa, quan guardes el que fas varia alguna cosa que ja tenies feta o no ho guarda tal i com s’ha fet, és una mica desesperant.

Crec que ja hem solucionat el tema de l’estètica, comença a agafar un caire més infantil i amb més dinamisme.


Entrada 05:

Ja quasi tenim la webquest acabada, crec que està quedant molt bé, té dinamisme, te una imatge atractiva, el contingut és bo,  els processos estan ben elaborats i el llenguatge es l’adient.

 

Entrada 06:

Ja tenim  la webquest acabada, hem pogut resoldre tots els problemes i no només això, sinó que crec que ho hem fet de forma encertada.

Crec que aquest tipus de reptes són molt interessants,  és una eina didàctica que té un component molt interessant  i valuós, la motivació. No només això sinó que amés podem treballar de forma transversal diferents continguts en un mateix projecte de forma alternativa.

Estic content d’haver realitzat aquesta pràctica.

Guernica 03.doc

Guernica 03.doc
Guernica 03.doc (24.6 ko)

http://www.phpwebquest.org/catala/webquest/soporte_tablon_w.php?id_actividad=3476&id_pagina=1

Guernica 02.doc

Guernica 02.doc
Guernica 02.doc (36.4 ko)

GUERNIKA.doc

GUERNIKA.doc
GUERNIKA.doc (15.4 ko)

Projecte_20Webquest.pdf