El Portafoli de Judit Porta

Biografia

Judit Porta Ardèvol

Magisteri Ed. Musical

DIARI WEBQUEST: 1A SESSIÓ

Avui, dia 23 de Febrer de 2009 hem fet la primera sessió pràctica d'informàtica de l'assigntaura de noves tencologies aplicades a l'educació. I hem vist què era un portafoli, hem après com utilitzar-lo i se'ns ha explicat que l'hem d'anar completant, amb aportacions setmanals relacionades amb l'assignatura.

2/03/2009

Aquesta setmana no hem tingut classe d'informàtica de noves tecnologies.

Jo, per la meva banda, he estat mirant webquest per internet per a tenir una mica d'idea de com fer-la, i per veure com era  i  què es  posa a cada apartat, ja que jo no n'havia vist mai cap.

 

2a sessió

El dia 9 de Març a la classe de noves tecnologies hem après com fer anar algunes icones de la webquest i hem coemençat a dissennyar-la, és a dir, hem escollit el color del fons, de les pestanyes, etc.


16/03/2009

Durant aquesta setmana hem escollit el tema de la webquest, hem buscat informació i hem pensat com la farem i què hi posarem.

El tema escollit és El cantar. A la webquest parlarem de com cuidar la veu, com escalfar-la per tal de cantar millor, i sense forçar-la.

Posarem una  fotografia de l'aparell fonador, ja que és un element donamental per a cantar i  considerem que és importnat que els alumnes el coneixin.

També hi posarem algunes cançons per tal que els alumnes les cantin escalfant la veu prèviament amb les indicacions incluides a la webquest.


3a Sessió

Avui, 23/03/09 després de saber com fer la webquest i sobre quin tema, ens hem posat a fer-la.

Hem fet totes les seccions de la webquest, ara ens queda acabar de retocar-la i pujar algun vídio, o algun àudio que hem d'acabar de buscar.

Pel que fa a la classe d'nformàtica, hem estat fent la webquest, he après que és el VOKI i l'hem utilitzatr per  a posar-lo a la webquest, com a element de benvinguda.

30/03/2009

Tot i que aquesta setmana no tocava classe pràctica d'informàtica, hi hem anat, ja que, durant la primera hora hem  fet classe teòrica d'informàtica, és a dir, se'ns ha explicat el que haurem de fer després de les vacances de Setmana Santa. I durant la segona  hora, hem anat a l'aula d'informàtica i hem preguntat aguns dubtes i alguns problemes que teniem amb la webquest

Finalment, avui hem acabat la webquest: hem posat la taula de l'avaluació, un vídio, i hem acbat de retocar algun detall.

El link de la webquest és el següent:

http://www.phpwebquest.org/catala/webquest/soporte_mondrian_w.php?id_actividad=3427&id_pagina=1

DIARI WEB 2.O: 1A sessió

Avui a classe d'informàtica se'ns ha explicat com haurem de fer una web 2.0, se'ns ha mostrat una pàgina web on hi ha diversos tipus i hem estat la resta de l'hora per mirar-les i escollir quina volem utilitzar. 

 

4/05/09

Durant aquestes setmanes hem decidit com i sobre què farem la web 2.0: realitzarem una wiki on hi haurà diversos exercics per treballar l'ortografia.

Hem entregat la proposta de la web 2.0 on expliquem que farem i quina eina utilitzarem.

I ens hem registrat en una pàgina web per a poder començar amb la wiki.

 

11/05/09

La setmana passada vam quedar i vam començar a pensar i a crear activitats per a la wiki.

22/05/09

Al llarg d'aquestes setmanes hem estat fent activitats per a la wiki.

10/06/09

Finalment, ja hem acabat la wiki.

L'enllaç és el següent:

http://www.centraldesktop.com/yasjuta/lortografiaalteuabast/doc/3729795/

L'usuari: yasjuta

Contrasenya: educaciomu