Portafolio de Miquel Tetas

Biografía Comentar esta biografía

Imagen representante Miquel Tetas

Hola a tothom sòc en Miquel Tetas Reig, alumne de 1ª curs de Magisteri d'educació física.

Vaig nèixer el 22 de novembre de 1986 a Terrassa, he viscut a Gelida (alt Penedès) durant 21 anys, en aquest petit poble de uns aproximadament 6000 habitants actualment però no més de 2500 habitantsdurant la meva infantessa. Gelida està envoltada per les vinyes i muntanyes de la serralada prelitoral, poble mirant a Monserrat (Nord) i també a limit de la zona metropolitana de Barcelona. Actualment visc a Lleida per els estudis.

Només comentar-vos que m'agrada els esports en general, sempre he practicat futbol, tant onze, set i sala, però de forma personal he practicat altres esports com tenis, badminton, natació... També he exercit de monitor a casals d'esplai, i casals d'estiu d'ambit esportiu.

podeu contactar amb mi amb aquesta adreça electronica:

Para contactarme:

Diari Webquest Comentar esta sección

En aquest espai aniré col·locant tot el procés setmanal envers el webquest de tal forma que al finalitzar es pugui entendre com a una recol·lecció del procés de aprenentatge

Proposta del webquest Comentar esta sub-sección

Aquesta és la nostra proposta inicial del webquest

Proposta Webquest.doc Comentar este documento

Enllaç webquest Comentar esta sub-sección

Aqui podeu trobar l'enllaç al meu webquest.

http://phpwebquest.org/newphp/webquest/soporte_mondrian_w.php?id_actividad=5336&id_pagina=1

Setmana 1 (16-02-09 al 20-02-09) Comentar esta sub-sección

Avui hem començat les pràctiques de webquest els del grup B. Ho hem iniciat tractant l'eina phpwebquest la qual ens beneficiarà i facilitarà el treball d'aquest.

Durant la sesió vàrem navegar per dintre l'eina amb el suport del professor, vàrem registrar-nos i pendre un primer contacte.

setmana 2 (23-02-09 al 27-02-09) Comentar esta sub-sección

Hem enfocat el webquest cap a un ambit esportiu peró no ens ha acabat de convéncer de tal manera que vam canviar el tema per una eina informatica com el powerpoint.

Aquesta eina serveix per realitzar presentacions visuals, tant fotografiques, de text o de video i amb suport visual. Volem que els alñumnes aprenguin la seva utilització de forma autonoma i aixo els faci guanyar confiacia i experiencia amb les noves tecnologies com aquesta eiba informatica

setmana 3 (2-03-09 al 6-03-09) Comentar esta sub-sección

Avui ja registrats al webquest el professor ens ha anat ensenyat les diferents opcions que ens presentava en phpwebquest, així podem exprimir al màxim les seves possibilitats.

Ara ja hem definit el nostre webquest, amb l'ajuda d'en Xavier Carrera (Professor), i podem començar a treballar cap endavant amb aquest projecte encaminat cap al powerpoint.

setmana 4 (16-03-09 al 20-03-09) Comentar esta sub-sección

En aquesta sessió el professor ha resolt dubtes i en el meu cas particular hem resolt alguns problemes amb el meu portafoli, ja que, no podia obrir el meu compte i anar treballant-lo.

Pel que fa al webquest la setmana passada no vàrem poder treballar-lo gaire, per aixó volem aprofitar aquesta per empastar-lo i posar els fonaments entre el grup.

setmana 5 (30-03-09 al 3-04-09) Comentar esta sub-sección

Avui a la sessió practica hem apres a penjar videos de gran format ( més de 256 kb) al webquest.

També hem configuart uns vokis ( animacions digitals que narren textos o veu ) introductius al webquest per amanitzar-ho davant dels nens.

Pràctiques de video Comentar esta sección

Practica 1: En aquesta pràctica he pogut recordar com muntar una camera de gravació amb DVD i també com grabar, reproduir i tota la serie de accions que permet una camara d'aquest tipus.

A la primera practica vàrem fer diferents plans, angulacións i moviments de camera juntament amb els companys de grup. Finalment vàrem grabar un curtmetratje en el qual s'expressaven una serie de normes etiques respecte el medi, l'entorn i la contaminació.

Divendres 03/04/2009/ farém la segona pràctica de video

Pràctiques informatica Comentar esta sección

La primera pràctica va ser una mica de presa de contacte amb el programa, vam conèixer les eines principals; retallar un vídeo, afegir text, incloure música i veu en els nostres projectes, relentitzar o accelerar la imatge entre moltes altres coses.

L'activitat consistia en anar retallant i afegint certs elements sobre unes imatges. Conclure que eltreball va ser bo i productiu per ser la primera pràctica.

Pel que fa a la segona pràctica no vaig poder seguir-la per problemes personals, peró la intenció és de fer-la encara que fora de temps. (sempre amb el consentiment del professor)

Tipus d'angles de càmara Comentar esta sección

En aquest enllaços podeu trobar de forma clara i concisa informacions sobre plans, angulacions, ... Comentar este documento

Tipus de plans Comentar este documento

composici_ de imatges.doc Comentar este documento

Proposta web 2.0 Comentar esta sección

En aquest espai hi trobareu la proposta presentada per el nostre grup (Manel Vall, Joel Pont, Miquel Tetas) al profesor Xavier Carrera, en la qual es basa el nostre treball de web 2.0.

Proposta web 2.0 Comentar este documento

_Fitxa
_Fitxa (127 ko)

Diari del seguiment de l'eina web 2.0 Comentar esta sub-sección

 

Sesió 1 i 2:  20.04.09 i - 27.04.09.

            En aquestes dues sessions hem començat a veure el treball web 2.0 , en el qual haurem de utilitzar eines online per a realitzar algun dels diferents tipus de activitats que el professor ens ha plantejat.

            En principi volíem fer un blog però en Xavier Carrera ens ha comentat que si ja en teníem un de personal no podíem utilitzar aquesta activitat per realitzar. Finalment farem un àudio llibre, tot i no saber encara molt bé com.

 

Sessió 3:  04.05.09

            Hem acabat de decidir sobre quin format fer-ho, serà amb una xarxa social utilitzant el programa ning.com, que permet crear les nostres pròpies xarxes.

 

Sessió setmana 18.05.09 al 22.05.09

            Aquesta setmana hem decidit després de moltes voltes el conte que farem servir per l’àudio llibre serà Hansel y Gretel, el qual ens permetrà reflexionar sobre petits aspectes individuals del comportament i el perquè de les accions.

 

Sessió setmana 25.05.09 al 29.05.09

            Aquesta setmana ja hem fet un petit esborrany sobre les qüestions que farem, als alumnes i també la eina que utilitzarem per convertir el conte de text a àudio llibre. Ç

 

Sessió setmana 01.06.09 al 05.06.09

            Aquesta setmana hem quedat per finalitzar el treball i salvar totes les incidències que ens han sortit.

Alhora de penjar l’arxiu àudio em tingut algun problema amb el format, no ens l’acceptava, per això abans de penjar-lo l’hem agut de convertir utilitzant el programa File2.ws i crear l’enllaç a la pagina on està penjat.

 

 

Examen Informàtica Comentar esta sección

exameninfo.com Comentar este documento

exameninfo.doc
exameninfo.doc (20 ko)