Portafoli de Ana Andreu Safont

Biografia Comentar aquesta biografia

Imatge representativa Ana Andreu Safont

Hola a tots i a totes!

Jo sóc Ana Andreu i sóc de Castelló.

Quan anava a primària vaig estudiar a l'escola de Benadressa, un barri que està una mica allunyat de Castelló. Després quan vaig passar a la secundaria vaig anar a l'IES Vicent Castell i Domènech.

Actualment estic cursant primer de magisteri de primària a l'UJI.

Per ara m'agrada molt la carrera i estic contenta d'haver-la escollit.

Per què estudie magisteri? Comentar aquesta secció

Des que era menuda m'havia agradat jugar a ser mestra, però quan vaig passar a l'institut hem vaig començar a interessar per unes altres coses, com per exemple la psicologia o l'economía.

Hem va costar decidir-me finalment per aquesta carrera, però ho vaig fer gràcies a una xarrada que van fer uns estudiants de magisteri per a futurs estudiants perque un d'ells havia fer psicopedagogia dsesprés d'acavar la carrera, i així vaig vuere una forma de combinar dues cosses que de veritat m'agradaven i vaig decidir agafar primer magisteri.

Xarrada de Vicent Giner Comentar aquesta secció

L'altre dia vam tindre la sort de poder escoltar una conferència de Vicent Giner, un mestre de l'escola Benadressa que l'ha portat més lluny que mai.

Vicent ens va explicar tota la seua trajectoria des que va acabar d'estudiar fins ara, i quines metodologies utilitza actualment a l'aula de primària.

A més ens va explicar unes activitats que realitza a l'escola amb alumnes de diferents cursos, com musicals, cançons propies, un curt...

Personalment hem va agradar molt la xarrada perque jo vaig anar a l'escola Benadressa i veure aquestes millores i que Benadressa per fí es coneguda és una cosa increible. A més, ara tinc dos cosines que també van a Benadressa i una actua en el musical i una de les coses que més em va agradar de la conferència de Vicent va ser que conta tots els projectes amb la mateixa il·lusió amb la que m'ho conta la meua cosina, açó demostra la devoció amb que ho fa tot i les ganes que hi té per millorar cada any.

Material informàtic a l'aula? Comentar aquesta secció

Aquest és un tema que crea prou de conflicte entre els que están a favor i els que están encontra.

Pel que a mí respecta i pel que ens diuen a classe d'utiliztar diferents metodologies, considere que en la societat actual és algo bó que els alumnes puguen realiztar algunes tasques amb materials infomàtic, com tablets, ordinadors... però sempre amb compte.

Crec que és bó perque a tots els xiquets de hui en dia els agrada jugar amb aquestes coses, i pot ser ens pot servir com un complement al llibre tradicional, però crec que mai deuria sustituir-lo completament, si no més bé ultilitzar les tablets per a possar algún joc lúdic, com els que explica Aina de la recerca del tresor o el kahoot.

Tècniques alternatives d'ensenyament Comentar aquesta secció

Com hem vis en classe, hi ha molts mètodes per a explicar diferents coses als alumnes, com les cançons, els poemes, els jocs...

Considere que tot aço és molt important en un aula de primaria, perque els xiquets en eixes edats no volen sentarse davant d'un llibre i aguantar tota l'explicació del professor, per tant, és una bona tècnica d'enssenyar als xiquets de forma entretinguda i eficaç.