Portafoli de l'Anna

Biografia

Imatge representativa Cornadó Camí Ana

Nom: Anna

Cognoms: Cornadó Camí

Especialitat: Educació Especial

setmana del 23- 02-09

Durant aquesta setmna hem creat l'adreça de correu a gmail i ens hem donat d'alta a phpwebquest.

setmana del 02-03-09

Durant aquesta setmana hem pactat el tema del la webquest que ha estat de l'olivera a l'oli, hem començat a fer l'esbós de la proposta i ja hem dissenyat la intoducció de la webquest.

setmana del 09-03-09

Durant aquesta setmana hem dissenyat la proposta de la nostra webquest.

Setmana del 16-03-2009

Durant aquesta setmana hem acabat de retocar el disseny de la webquest i em començat a construir la introducció.

Setmana del 23-03-09

Durant aquesta setmana hem enllestit bastantes coses de la webquest com per exemple l'apartat de la introducció i les tasques i ara el que ens queda es acabar de discutir sobre les activitats i enllestirles.

01-04-2009

Ja tenim mes o menys finalitzada la webquest, només falten fer alguns retocs que els farem entre avui i dema però jo ja fico l'enllaç per a poder accedir a la nostra webquest, espero que sigui del teu agrat.

 

http://phpwebquest.org/newphp/webquest/soporte_derecha_w.php?id_actividad=2077&id_pagina=1

Web 2.0 29-04-2009

Durant aquesta setmana em estat pensant el tema sobre que podia anar la web 2.0 però estem colapsats i encara no el tenim, em barajat diferents opcions però cap no ens acaba de convencer.

Web 2.0 11-05-2009

En la última classe de pràctica després de barajar diverses opcions, vam decidir que faríem un blog, amb activitats, primer perque els alumnes s'autoavaluin i posteriorment per avaluar el professor. Posteriorment ja ens vam posar a treballar i ara estem amb procés de l'elaboració de la web2.0

Web 2.0 09-06-2009

Ja fa dies que teniam el blog acabat però finalment hem fet alguns retocs i ara ja està acabat del tot. L'enllaç per poder accedir-hi es el següent:

 http://dietari-autoaprenentage.blogspot.com/#