Portafoli de García Saladié Anna

El contenido de este portafolio está protegido

Biografía Comentar esta biografía

Imagen representante García Saladie Ana

Sóc l'Anna García Saladié, estudiant de 3er de magisteri d'Educació especial, aquest quatrimestre estic realitzant les pràctiques en una escola de Lleida, el nom de la qual és Maristes Montserrat. I intervinc a Educació Infantil a p-3, p-4 i p-5 i a primària a dues classes, una de 3er i l'altra de 4t.

Els meus interessos professionals estan dirigits cap a l'educació en general, però la que més m'atrau, és l'eduació infantil i la relació que té aquesta amb educació especial, que en aquest cas és de prevenció.

Anteriorment a la carrera, vaig cursar el CFGS d'Educació Infantil i allà va ser on realment me'n vaig adonar de que em volia dedicar al món de l'educació. M'interesava més l'educació infantil, però al no poder entrar, la segona opció era educació especial, que també em cridava força l'atenció i per la qual sentía curiositat.

I per últim, fent referència a les experiències propies, he estat treballant des de fa dos anys durant els mesos d'estiu a una Llar d'infants, que va ser el meu primer contacte amb l'educació de menera professional, a banda de les pràctqiues realitzades durant el CFGS d'Educació infantil, que aquestes les vaig fer en una llar d'infants i en un CEIP.

Para contactarme: