Portafoli de Montero Batallé Raul

Biografia Comentar aquesta biografia

Imatge representativa Montero Batallé Raul

Sóc un alumne de 1er de Magisteri de Educació Especial i estic creant aquest portafoli dia a dia.

 

 

 

Avui dia 29 de Març del 2009 per fi puc dir que ja he acabat la webquest!!!!

Proximament ficar-he el dia a dia de la creacio d'aquesta webquest encara em queda temps fins demà.

WEBQUEST I DIARI ACABATS!

WEB 2.0 Comentar aquesta secció

El dia 20 d'abril tot el grup classe (les dues especialitats) vam fer una classe conjunta on ens van introduir una mica en el mon de la web 2.0 amb una petita introducció i de que era i quines eines feia servir. Al final ens van donar l'ordre dels dies de practiques i ens van dir que descarreguéssim del sakai la plantilla per començar a planificar la nostra web2.0.

El dia 27 d'abril vam fer la primera pràctica d'informàtica referent a les webs 2.0 ja amb el grup partit, amb la meva parella de grup l'alba ja vam començar a decidir quin tema tractaria la nostra web (sobre els robots) i com seria ( al final vam decidir de fer un blog). Vam repassar les diferents eines web 2.0 que hi ha disponibles a la web que ens van indicar els professors (http://www.go2web20.net/ ) i vam començar a escollir quines farem servir, com el Kerpoof. Tot lo decidit ho vam reflexar a la fitxa indicant el nivell, les competències, les eines a utilitzar i finalment la vam entregar.

El dia 18 de maig vam acabar de decidir tot el cos de la nostra web i vam començar a utilitzar les eines que finalment col•locarem a la web. Cal dir que primer vam fer el blog amb el servidor de blogs BLOGSPOT però com que ens donava força errors amb faltes d'ortografia i gadgets vam decidir canviar-ho tot i traslladar-nos al servidor de Blogs de Google BLOGGER, I finalment vam acabar la el blog, per tan l'activitat 2.0 ja esta enllestida.

 

PD: Si voleu veure el nostre blog aqui teniu la direcció

http://construimunrobot.blogspot.com/

 

WebQuest Comentar aquesta secció

Aquesta serà la secció dedicada a tot lo referent i que anirem fent de les Webquest.

Dilluns23 de Febrer.

Hem creat un compte GMAIL amb el qual poguém crear un altre compte a PHPWEBQUEST. El compte que hem demanat al PHPWEBQUEST no ens FUNCIONA i no podem fer res! Continuem mirant les opcions del portafoli i al final de tot introduïm una petita biografia amb una foto de carnet.

Dilluns 2 de Març.

Encara no tenim el compte de PHPWEBQUEST, i per tan no podem accedir al programa per fer la webquest. Al veure que no ens funciona la clau tornem a crear un altre compte de phpwebquest per intenar fer algo. Pero no ens arriba el correu de confirmació de registre. Amb l'Alba pensem el tema de la webquest i començem a imaginar com la podriem dissenyar.

Dilluns 9 de Març.

Per fi tenim COMPTE PHPWEBQUEST ara ja ens podem introduïr de pet al univers WEBQUEST!! Començem a escriure la introducció i poc a poc fem els altres apartats. (nomes de forma redactada).

Dilluns 16 de Març.

Just acabat tot el contigut (la part escrita de la webquest) ens dediquem a canviar el format de lletra i de pantalla. També introduim les diferents imatges i animacions GIF dins de cada apartat, triem el color definitiu de la webquest, introduim el video de YOUTUBE en l'apartat procés, i finalment repasem la webquest de dalt a baix per a que tot estigui al nostre gust.

 

WEBQUEST ACABADA!!    29/03/09

LINK PER ANAR A LA WEBQUEST

http://phpwebquest.org/newphp/webquest/soporte_tabbed_w.php?id_actividad=4664&id_pagina=1