Portafoli de Romo Jornet Tania

Biografia

Tània Romo Jornet

Musical

Primera secció de la web 2.0

El primer dia ens van explicar en que consistia l'activitat, tot seguit vam posar-nos a pensar quin tipus de web 2.0 podiem fer.

Vam pensar de fer un wiky d'otografia, i també vam oplir la proposta, pero com no sabiem ben bé el que era un wiky desde el youtube vam buscar el que es un wiky on ho expliquen molt bé.

Vam estar mirant pàgines per veure on podiem treballar l'activitat i ja esta, despres ja no ens va donar temps a més cosa.

Quarta sessió

Vam tornar a quedar les tres a casa de una de nosaltres ja que es treballa millor a casa que a la facultat per que així pots parlar comentar i saps que sempre tindras l'ordenador lliure, ejejej.

Hem penso que cap de les tres teniem molt clar exactament com fer-ho i aques dia ens vam aclarir ens vam registra a la pàgina del wiki

Segona sessió del wiky d'ortografia

El dia 29-04-09 vam tornar a quedar les del grup, la yasmina, la judit i jo per acabar la proposta de l'activitat, cosa que ens va costar molt ja que les dades que haviem guardat de les pàgienes web per treballar no es van guardar bé i les vam perdre.

Això va fer que perdesem més temps, que ens costes entregar l'activitat més tard i tindre que tornar a fer la feina.

tercera sessió

La setmana del 11 de maig crec que es va enviar la proposta de l'activitat, per que entre nosaltres no ens vam entendre per enviarla.

Ultima sessió

Per acabar el dia 30 vam tenir una classe conjunta amb els del grup A i ens van sorgir uns dubtes, el que vam fer es quedans a la classe d'informatica i acabar de posar uns videos i imatges que no ens n'hem sortiem gaire bé.

Cinquena sessió

El dia 25 vam posar-hi alguna cosa més que ens aviem oblitat, ja que vam veure que havien d'haver un minims per tenir la wrebquest aprovada.

I també vam fer retocs de tipus de lletres, aliniacions...

Quarta sessió

El dia 23 hem posat a la webquest totes les activitats i hem posat colors, fotos, videos, un woky...

la direcció de la webquest es http://www.phpwebquest.org/catala/usuario.php?PHPSESSID=356d6fe199c57d70b58e86b2594eaa25

la nostra identificació d'usuari es portaromo i la clau es educaciomu.

Tercera Sessió

Aquesta setmana hem decidit el tema del que fariem la webquest.

Hem triat el cantar bé amb àbits de salut.

També hem pensat una mica les activitats que fariem.

Hem començat a posar colors i fer el diseny bàsic de la webquest

Segona sessió

El dia 9 de març no vaig poder anar a classe i hem van explicar que van estar treballan amb les icones de la webquest. Com jo no hi era vaig buscar per a que servien per el meu compte.

A més també vaig estar buscan informació del tema que podiem treballar per fer la webquest.

Diari webquest

Explicació del que es fa cada setmana a classe practica

Primera sessió

Avui com a primer dia hem fet una introducció del que és una webquest i un portafoli.

Ens han expcat com fer servir el portafoli que es aixó i com fer per posar cada setmana una petita explicació del que hem treballat. També de creans un propi disseny per al nostre portafoli.

Per altra banda hem començat a explicar com iniciar la webquest, fer un correu per tal de que ens poguesem registrar i algunes de les opcions per crear-la. Aquí a la webquest també hem apres una mica a crear estils propis de la pagina, lletra, colors...

Bàsicament hem fet aixó.