Portfolio de Noemi Cano URV

Aquest portafoli conté contingut protegit.

Biografia Comentar aquesta biografia

Imatge representativa Noemi Cano URV

Hola, em dic Noemí i estic estudiant 3r de magisteri d'educació infantil a la universitat Rovira i Virgili de les Terres de l'Ebre.

A continuació us faré una breu explicació sobre les meves il·lusions i els reptes envers l'educació infantil.

Crec que l'interès pel món de l'educació i els infants m'ha acompanyat des de ben petita. Sempre m'he sentit molt bé als costat dels nens, m'agrada la il-lusió que transmeten per conèixer i fer. Sempre et saben treure un somriure amb els seus gestos i les seves paraules.

Tot i que, tinc el títol de grau superior en educació infantil i he estat treballant en una llar, vaig decidir estudiar magisteri per acabar de formar-me i conèixer altres etapes educatives.

El que més em preocupa ara per ara, crec que és aconseguir que els nens i les nenes estiguin motivats i gaudeixin del seu aprenentatge. A més,  un aspecte que també trobo difícil d'aconseguir és saber arribar a tots els nens, tenint en compte la gran diversitat que podem trobar a les aules.

En l'etapa en que em trobo, em sento molt il·lusionada per conèixer diferents formes de fer i treballar amb els nens,  portar a la pràctica els coneixements teòrics i així conèixer realment com es treballa a les escoles.

Per contactar amb mi: